Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Microsoft POWER BI-zelfstudie – Leer Power BI (geavanceerd 2018)

Microsoft POWER BI-zelfstudie

1. Wat is Power BI?

Het metalen Power-element kan een bedrijfsanalyseservice zijn die wordt aangeboden door Microsoft. Het biedt interactieve visualisaties met selfservice business intelligence-mogelijkheden. Waar de finish ook is, gebruikers zullen rapporten maken en dashboards zelf, terwijl ze niet afhankelijk zijn van datatechnologiemedewerkers of infodirecteuren.

2. Wat is Power Metallic Element?

Power metallic element biedt cloudgebaseerde services voor metalen elementen, genaamd “Power metallic element Services”. Aan de zijkant van een desktop-gebaseerde, meestal interface, aangeduid als “Power metallic element Desktop”. Het biedt mogelijkheden voor informatieopslag, informatievoorbereiding, informatieontdekking en interactieve dashboards. In maart 2016 bood Microsoft een nieuwe service aan, genaamd Power metallic element Embedded op zijn Azure-cloudplatform.

3. Power BI-zelfstudie – Geschiedenis

Deze applicatie was oorspronkelijk gepland door Dhers en heerser Netz van het SQL Server Coverage Services Team bij Microsoft. Het is absoluut oorspronkelijk ontworpen door West Chadic George in de zomer van 2010 en kreeg de naam Project Crescent. Project Crescent was bij de start toegankelijk voor openbare overdracht op elf juli 2011 gebundeld met SQL Server Codename Mount McKinley. Later omgedoopt tot Power metallic element, werd het absoluut onthuld door Microsoft in september 2013 als Power metallic element voor werkplek 365. De primaire ontketening van Power metallic element werd ondersteund door de op Microsoft Excel gebaseerde add-ins: Power vraag, Power Pivot en Power lezen. Na verloop van tijd voegt Microsoft verschillende extra opties toe, zoals Vraag en Antwoord, informatie-eigenschap op bedrijfsniveau en beveiligingskeuzes via Power metallic element Gateways. Het metalen Power-element was op vierentwintig juli 2015 gratis voor het laatste publiek.

4. Power BI voor realtime inzichten

Microsoft BI kan een hulpmiddel voor kennisvisualisatie zijn dat transformeert en modelleert waarvan bekend is dat het als een dashboard of rapport wordt aangeboden. Met dit product voor bedrijfsanalyse kunnen organisaties realtime inzichten verzamelen. Door toegang te hebben tot realtime kennisvisualisaties kunnen bedrijven prognostische analyses gebruiken om toekomstige kansen te ontdekken en hun klanten beter te zien.

5. Kracht Bi-sterke punten

In dit deel van Power Business I Tutorial bespreken we de sterke punten van Microsoft BI.

 • De sterke punten van Power BI zijn dashboards, rapporten, datasets en werkmappen.

 • Een kennisset is een gegevens die gebruikers in BI importeren.

 • Een rapport in visualisaties van Power BI-gebiedseenheden die grafieken en diagrammen bevatten.

 • Rapportengebiedseenheid weergegeven als kennistabellen, grafieken of relaties.

 • Rapporten visualiseren kennis uit één dataset en meerdere rapporten worden toegevoegd aan een dashboard. Een influence Bi-dashboard is één pagina met visualisaties die een samenvatting van het bedrijf bieden.

 • Dashboards stellen bedrijven in staat om de nodige statistieken te observeren, omdat de kennis zich bovendien aanpast en de mogelijkheid biedt om consistente gegevens te bieden aan alle of alle leden van een bedrijf. Hoe creëer je een werkruimte in Microsoft BI – in 5 Min.

6. Tools die worden gebruikt met Power BI

Hier, in dit deel van de Power Business Intelligence-zelfstudie, zullen we de belangrijkste tools behandelen die worden gebruikt in Power BI

 • Microsoft BI gebruikt voornamelijk de tools Power-vraag, Power-pivot en Power read-to-modelkennis.

 • Met Power-vraag kunnen gebruikers verbinding maken met verschillende soorten bronnen om hun gegevens te hermodelleren en te bewerken.

 • Sommige transformaties van Power-vragen omvatten het toevoegen/verwijderen van kolommen, het weergeven van kolommen en het veranderen van kennis in een ander soort.

 • Power Pivot neemt deze herwerkte kennis vervolgens over en modelleert deze via goede formules. Daarna maakt Power read visualisaties van de informatie die door Power Pivot wordt geanalyseerd.

7. Power BI-voordelen

We zullen alle mogelijke voordelen van Power Business Intelligence behandelen in dit deel van Microsoft BI Tutorial.

 • Microsoft BI heeft verschillende zegeningen ten opzichte van zijn concurrenten. Excel-, Tableau- en Spotfire-gebiedseenheden verschillende visualisatietools die gewoonlijk worden vergeleken met Power Business Intelligence.

 • Power BI kan een hoger niveau zijn om te overtreffen, omdat het gigantische kennissets aankan en kennis eenvoudig filtert.

 • Gebruikers zullen kennisbronnen combineren door relaties te leggen tussen kennissets. Bovendien zorgt het interactieve computerprogramma van de tool voor een eenvoudigere visualisatie van kennis.

 • Tableau en Spotfire area unit worden doorgaans genoemd als leiders in kennisvisualisatie en -analyse. Microsoft BI heeft echter enkele zegeningen over deze 2 platforms.

Power Business Intelligence is meestal gemakkelijker te vertellen dan Tableau en Spotfire, wat de samenwerking tussen divisies op het gebied van kennisanalyse inspireert. Power BI heeft bovendien eenvoudigere keuzes voor delen en sluit goed aan op verschillende Microsoft-merchandise, naast externe bronnen.

8. Power BI – Kosten

Het belangrijkste is dat de Bi-tool minder kost om te implementeren, terwijl hij verschillende gelijkwaardige services biedt als Tableau en Spotfire. Het is een eenvoudig te gebruiken tool voor selfservice-analyse waarmee gebruikers hun eigen interactieve dashboards en kennistransformaties kunnen vormen met nominale kenniswetenschappelijke expertise. Aangezien Power BI een voornamelijk cloudgebaseerde service kan zijn, wordt het mechanisch bijgewerkt en zijn rapporten toegankelijk vanaf verschillende platforms (iOS-app, web-app en humanoïde app). De tool wordt gebruikt met verschillende Microsoft-merchandise van Azure, SQL, en het accepteert bovendien kennis uit verschillende bronnen die Google Analytics en SalesForce overtreffen. Door het slachtoffer te worden van de $ 64000-tijd kennisvisualisaties die door Power BI worden geleverd, zullen bedrijven volledig moeten profiteren van prognostische analyses om hun bedrijfsactiviteiten te stimuleren.

Bron: Harshali Patel

 • Gerelateerde Tags: