Microsoft-trainingscursussen – grondgedachte achter de toenemende vraag naar Microsoft-trainingen

Microsoft-trainingscursussen – grondgedachte achter de toenemende vraag naar Microsoft-trainingen

Elk jaar duiken er nieuwe trends op op het gebied van informatietechnologie die het noodzakelijk maken voor professionals op dat gebied om hun kennisbasis dienovereenkomstig te actualiseren om inzetbaarheid en werkzekerheid te waarborgen. Vooral voor degenen die in een digitaal bedrijf werken, is het nuttig om expertise op te doen in meer dan één Microsoft-product. Of men nu nieuwe vaardigheden wil verwerven of gewoon de kennisbasis wil vergroten, training kan helpen om beide doelen met succes te bereiken.

Voor opleidingen in Microsoft of Microsoft gerelateerde producten kan men terugvallen op de in-house opleidingen die de IT-gigant zelf verzorgt. De trainingstak van Microsoft, Microsoft Learning, biedt cursussen aan die zowel onsite als online beschikbaar zijn. Bovendien heeft Microsoft ook meer dan 1500 gecertificeerde partners die over de hele wereld leeroplossingen aanbieden in de vorm van klassikale trainingen. Niet alleen dat, er zijn meer dan 1000 cursussen online beschikbaar in de Microsoft Trainingscatalogus. Met zoveel beschikbare opties kan je kiezen of je je inschrijft voor een klassikale training, online training of een combinatie van beide. Trouwens, als je niet zeker weet met welke cursus je genoegen moet nemen, biedt Microsoft ook leerplannen die als richtlijn dienen. Deze plannen zijn gemaakt door Microsoft-experts en helpen bepalen welke cursus het beste bij uw behoeften past. Als u echter nog steeds leerplannen wilt verkennen, kunt u de pagina’s van de aangeboden Trainingscatalogus omslaan en Microsoft Press-boeken, online bibliotheken en zelfs voorbereidingsgidsen voor certificeringsexamens bekijken.

Aangezien India hard op weg is de IT-bestemming van de wereld te worden, wint Microsoft Training en Certificering in India snel aan kracht. Meer dan 60 Microsoft Certified Technical Education Partners zijn hier beschikbaar met NIIT en APTECH onder hun hoede die Microsoft Certification-cursussen aanbieden. Trainingscursussen over Microsoft-producten en -technologie worden verzorgd door Microsoft Authorized Academic Training Institutions. Meer specifiek zijn deze opties beschikbaar in Mumbai aan het St. Xavier’s College en het Narsee Monjee Institute of Management Studies, in Ahmedabad aan de Gujarat University en in Bangalore aan het PES Institute of Technology.

NIIT is een partnerschap aangegaan met Microsoft Corporation om op te treden als trainingspartner in India. NIIT biedt trainingen aan over Microsoft-producten en -technologieën. Daarnaast biedt het ook de volgende Microsoft-certificeringscursussen:

  • Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE);
  • Microsoft Certified System Engineer + Internet (MCSE+1);
  • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD);
  • Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA) in Ahmedabad, Bangalore, Calcutta, Chennai, Delhi, Secunderabad, Mumbai, Pune.
  • Andere aangeboden carrièreprogramma’s variëren van 12 maanden, 18 maanden, 2 tot 3 jaar in Net the Centering Computing, internet en informatietechnologie.

Rekening houdend met de effecten van de wereldwijde recessie, is het tegenwoordig het allerbelangrijkste om boven alles werkzekerheid te hebben. Wat IT-professionals betreft, zou een goede manier om hun carrière veilig te stellen zijn om te investeren in trainingsprogramma’s zoals de Microsoft Certified IT Professional Server Administration (MCITP SA), die heeft bewezen een van de sterkste educatieve tools in de carrière te zijn portfolio van een IT’er op de lange termijn. Dit zijn enkele van de cursussen waaruit u kunt kiezen:

MCITP: Business Intelligence-ontwikkelaar
MCITP: Business Intelligence-ontwikkelaar 2008
MCITP: technicus consumentenondersteuning
MCITP: Database-ontwikkelaar
MCITP: Database-ontwikkelaar 2008
MCITP: Databasebeheerder
MCITP: Databasebeheerder 2008
MCITP: Enterprise Messaging-beheerder
MCITP: Enterprise Project Management met Microsoft Office Project Server 2007
MCITP: Enterprise Support Technicus
MCITP: Enterprise-beheerder
MCITP: Serverbeheerder

Certkingdom.com is de beste online trainingsaanbieder die de complete MCITP-certificeringsexamentraining in één pakket biedt. Er zijn ook zelfstudietrainingskits van Certkingdom beschikbaar die u online kunt gebruiken. Deze besparen geld en tijd op reis- en opleidingsinstituten.

Bron: John Baxter

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie