Mijn Affiliate Marketing Uitleg en Top 5 Aanbevelingen

Mijn Affiliate Marketing Uitleg en Top 5 Aanbevelingen

Wat is affiliatemarketing?

Voor zover ik weet, is affiliate marketing het verkopen van de producten van een ander bedrijf en het verdienen van commissies over de verkopen die je maakt. Dit is totaal anders dan Multi Level Marketing (MLM) of Pyramid Schemes. Veel mensen met wie ik heb gesproken over wat ik doe, denken dat affiliate marketing hetzelfde is als MLM. Ik kan de verwarring begrijpen; de verwarring betekent echter dat die mensen niet begrijpen wat affiliate marketing is. Amazon biedt bijvoorbeeld affiliate-mogelijkheden. Dus als je producten op Amazon verkoopt via jouw unieke link; je zou er een commissie over krijgen. Als de klant later om een ​​terugbetaling vraagt, verliest u waarschijnlijk de commissie op die specifieke verkoop. Bij fysieke producten is de verkoop eenmalig. Alleen al omdat je zou kunnen zeggen dat 100 verkopen in een maand niet garanderen dat je de volgende maand weer verkoopt. Dit zou betekenen dat je continu moet blijven verkopen om een ​​inkomen te verdienen. Je zou het proces kunnen automatiseren door bijvoorbeeld een eigen website te hebben, met een review van het product en een link ernaartoe. Je hoeft de review maar één keer te schrijven; maar zou in de loop van de tijd verkopen kunnen maken van die beoordeling. Met fysieke producten is er geen garantie dat ze het product dat u verkoopt op voorraad hebben. Er kunnen zelfs vertragingen optreden bij de verzending, en dat alles ligt buiten uw controle.

Passief, terugkerend inkomen

Met het voorbeeld van Amazon hierboven, zijn alle producten daar eenmalige, directe verkoop. Als u echter online lidmaatschappen verkoopt, krijgt u elke maand een commissie over die verkoop. Lidmaatschappen kunnen vele vormen aannemen, een voorbeeld dat ik zou gebruiken is Chess.com. Ik heb momenteel een betaald lidmaatschap om te schaken, tactiekpuzzels te maken, lessen te volgen – eigenlijk toegang tot bronnen die dit bedrijf veel tijd, geld en moeite besteedt om te ontwikkelen. Als ik een lidmaatschap aan iemand anders verkoop, krijg ik een maandelijkse commissie over die verkoop. Als een lid zijn lidmaatschap opzegt, zou ik geen commissie meer verdienen op die verkoop. Het is echt zo simpel.

Dit is misschien waar de verwarring met MLM om de hoek komt kijken. MLM-schema’s hebben gecompliceerde manieren om u en anderen te misleiden om te betalen om deel uit te maken van een netwerk waar de mensen boven u meer verdienen dan u. Ze beloven terugkerende inkomsten, maar dat is op voorwaarde dat de piramide blijft groeien. Als het stopt, zou de regeling niet doorgaan en failliet gaan als ze de beloofde uitbetalingen waarmaken.

De waarde-uitwisseling

Terugkomend op het voorbeeld van Chess.com: zelfs als ik nul verkoop zou ik nog steeds blij zijn met mijn lidmaatschap vanwege de waarde die ik krijg van de producten die ze me geven voor de maandelijkse lidmaatschapsbijdrage. Dit is het belangrijkste verschil tussen legitieme marketingmogelijkheden voor partners en opgeklopte oplichting. De meeste affiliate-marketingmogelijkheden bieden u waar voor uw geld als het gaat om lidmaatschapskosten. Ik heb persoonlijk geleerd over affiliate marketing, van verschillende sites en platforms. Dit betekent niet dat ik met ze allemaal geld heb verdiend. Dat is niet het doel. De ontwikkelde kennis en vaardigheden zullen voor mij de komende jaren waardevol zijn. Ik kan zeggen dat ik veel waarde heb gekregen van alle onderstaande sites – en ik moet nog veel actie ondernemen voor elk van hen.

Mijn Top 5 lijst van legitieme affiliate marketing platforms / kansen: (Klik op elke link voor meer informatie)

Lood Bliksem ($ 7 eenmalig, $ 6 commissie per verkoop) Link: bit.ly/joleadlightning. Ik zou aanraden om met deze te beginnen. Het biedt alle essentiële zaken die u nodig hebt om leads (klanten) naar uw bedrijf te genereren. Het doorlopen en toepassen van deze training zou een goed begin zijn. Er zijn ook up-sells en duurdere lidmaatschappen, maar dit is het lidmaatschap waar ik op zit. Ik zou zeggen dat het beter is om te upgraden wanneer je de training hebt doorlopen en geïmplementeerd die hier beschikbaar is. Hieronder ziet u een van de banneradvertenties die worden gebruikt om dit product te promoten.

BouwerAlles bit.ly/jobuildall Dit is een alles-in-één platform voor bestaande bedrijfseigenaren, met alles wat u nodig heeft om uw bedrijfssites, e-mailcampagnes, advertentiecampagnes enz. lidmaatschapsopties afhankelijk van uw behoeften).

Rijke Affiliate bit.ly/wealthyafjo. Dit is een ander platform dat ik persoonlijk gebruik. Het omvat training, webhosting, e-mailautomatisering, site-onderzoek, een ondersteunende community en alles wat u nodig hebt om uw online bedrijf te starten en te laten groeien. Er is een gratis lidmaatschapsoptie, met beperkte voordelen. Er is slechts één premium lidmaatschap van $ 50/maand, waarbij de eerste maand $ 19 is om te zien of je het leuk vindt. Dit is een must als je serieus een bedrijf online wilt laten groeien en wilt verkopen op meerdere platforms en meerdere producten.

Legendarische marketeer Gratis blog: bit.ly/legendaryblog (Clublidmaatschap: $30/maand, $18 commissie per verkoop) Aanmeldingslink: bit.ly/LegendaryJo. Dit is degene die me op weg heeft geholpen in de niche van affiliate marketing. De opleiding is uitstekend, gecombineerd met deskundige coaches maakt het een must-have voor iedereen die het goed wil doen in deze niche. De resultaten van dit bedrijf zijn moeilijk te evenaren – meer dan $ 100 miljoen in iets meer dan 2 jaar is geen geringe prestatie. De beweringen die u in de promotievideo’s ziet, zijn allemaal echt. Er is niets nep aan dit bedrijf. De authenticiteit van de mensen die je trainen, doet je beseffen dat het voor jou mogelijk is om te bereiken wat ze hebben. Ik vind het leuk hoe transparant David Sharpe en het team van Legendary Marketer zijn. Ze vertellen je echt alles wat ze weten en alles wat je moet weten over het bedrijf. Ik zou zeggen dat de ruwe kwaliteit van wat ze bieden hen onderscheidt. Alles wat ze hebben gemaakt is van topklasse. De site is gemakkelijk te navigeren, de training is duidelijk, alles werkt, het grafisch ontwerp is geweldig. Dit is voor iedereen, van beginners tot experts. De duurdere producten lijken mij een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ik heb nog niet het geld gehad om naar een van hen te upgraden. Ik weet zeker dat er veel mensen zijn die dit lezen die zich in dezelfde situatie zouden kunnen bevinden. Dat is geen probleem! De vaardigheden die je leert van het Club-lidmaatschap maken het gemakkelijk om hogere commissies te verdienen als je het je kunt veroorloven om te upgraden.

MyLeadSystemPro jldupreez.topearnerstrategy.com/. (Verschillende prijsopties) Deze is voor meer ervaren marketeers, of mensen die veel tijd hebben om veel verschillende trainingen / producten te bekijken om aan hun behoeften te voldoen. Het is vrij gemakkelijk om je overweldigd te voelen of een overdaad aan informatie te ervaren wanneer je door alle dingen kijkt die dit platform beschikbaar heeft. Ik zou zeggen dat je een duidelijk beeld moet hebben van wat je wilt voordat je hieraan deelneemt, omdat het waarschijnlijk is dat ze vrijwel alles hebben wat je maar kunt bedenken. Alle top affiliate marketeers die ik ken zijn hier en promoten dit. Dus als je de top wilt bereiken, is dit zeker een van de bedrijven die je moet kennen.

Tot slot zou ik zeggen dat dit de platforms zijn die u het meest waarschijnlijk zullen helpen een succesvol online bedrijf te laten groeien. Iets dat om juridische redenen moet worden vermeld, is dat er geen garantie is op inkomsten uit een van deze. De inkomsten die u hiermee krijgt, zijn recht evenredig met het werk dat u erin steekt.

Als je dit artikel leuk vindt, kun je mijn blog volgen op http://jldupreez.siterubix.com. Er zijn links naar al mijn andere sociale mediasites. Voel je vrij om mijn inhoud op al deze dingen leuk te vinden / te reageren / te volgen.

Bron: Johannes Du Preez

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie