MMS-berichten verzenden op uw iPhone

MMS-berichten verzenden op uw iPhone

Als je eenmaal een Apple iPhone hebt, zul je snel merken dat dit je meest gebruikte elektronische apparaat wordt. Omdat het functies biedt zoals internettoegang, de mogelijkheid om muziek af te spelen en een intuïtieve gebruikersinterface, kan je iPhone verschillende apparaten vervangen. Maar naast alle andere functies is het nog steeds een mobiele telefoon en als zodanig zijn er verschillende dingen die je in dat opzicht zou verwachten. Een ding dat de iPhone vóór de lancering beloofde, was dat het heel gemakkelijk zou zijn om sms-berichten te verzenden en als je eenmaal een iPhone hebt gebruikt, zul je zien hoe snel en gemakkelijk het is.

Een ding over de iPhone dat misschien als een teleurstelling voor je komt door het ontbreken van de mogelijkheid om MMS-berichten te verzenden. Dit is een functie die alledaags is op de meeste moderne mobiele telefoons en die je zou verwachten op een geavanceerd apparaat zoals de iPhone. Toen mensen voor het eerst ontdekten dat deze functie afwezig was, was er een verontwaardiging omdat veel mensen MMS gebruiken om hun contacten op de hoogte te houden van wat ze van plan zijn.

Het ontbreken van de mogelijkheid om MMS-berichten te verzenden, kan een grote afknapper zijn voor potentiële iPhone-klanten. Gelukkig is er een manier om dit te omzeilen met de iPhone. Hoewel u eigenlijk geen MMS-bericht kunt verzenden, kunt u de ingebouwde e-mailmogelijkheden gebruiken en toch uw foto’s rechtstreeks naar de mobiele telefoons van uw vrienden sturen.

De iPhone maakt dit heel snel en gemakkelijk. Wat u eigenlijk doet, is de foto’s naar de beoogde ontvanger e-mailen in plaats van MMS te gebruiken. Wat als de andere personen geen e-mail hebben? Dat is geen probleem, zij kunnen uw e-mail nog steeds ontvangen in de vorm van een MMS-bericht. Het enige dat u hoeft te doen, is de foto te zoeken die u wilt verzenden en op de link Foto verzenden linksonder op uw iPhone te tikken.

Het e-mailadres waarnaar u de foto’s verzendt, heeft meestal de vorm van het fotonummer van de ontvanger met het e-mailachtervoegsel van de koerier. Als het nummer van uw vriend bijvoorbeeld 1234567890 was, zou u de e-mail adresseren aan 1234567890@theircarrier.com. Je moet weten wie de koerier van je vriend is, maar als je dat eenmaal hebt ontdekt, kun je ze e-mails blijven sturen die ze als mms-berichten zullen ontvangen.

Om je te helpen zijn hier de e-mailadresformaten voor enkele van de grote gsm-aanbieders: Amp’d Mobile – @vzwpix. com, Alltel – @message.alltel. com, AT&T/Cingular – @mms.att. com, Sprint/Nextel – @messaging.sprintpcs. com, T-Mobile – @tmomail. net, Verizon – @vzpix. com en Virgin Mobile – @vmobl. netto.

Bron: Chris B Simpson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie