Mobigo Touch – De iPhone voor kinderen

Mobigo Touch – De iPhone voor kinderen

De Mobigo Touch wordt geleverd met zowel een toetsenbord als een ’touchscreen’ om het spel te besturen. Ik moest gewoon deze recensie samenstellen – ik vind het geweldig. Kinderen zijn dol op de touchscreenfunctie. Als je een ouder bent met een iPhone (zoals ik, een iPhone-weduwe!) Dan weet je hoeveel interesse je kinderen hebben in dit soort spel. Mijn jongens speelden games op mijn iPhone en zijn dol op het touchscreen-gedeelte erop. Eindelijk een iPhone voor kinderen – ik ben blij, ik krijg de mijne terug en zij krijgen hun Mobigo Touch. De toegevoegde bonus is dat ze daadwerkelijk leren tijdens het spelen. Ik hou van de manier waarop V Tech die twee altijd weet te combineren – leren en plezier maken.

Mijn huis staat vol met V Tech-producten, ik heb de Kidizoom-camera, V Tech Globe, V Reader en dit is het speelgoed waar de kinderen keer op keer naar teruggrijpen. Ze doorstaan ​​ook echt de tand des tijds – ze werken nog steeds en zien er goed uit, ook al zijn ze op de proef gesteld met twee robuuste jongens.

Het wordt geleverd met één spelcassette, maar er kunnen er meer worden gekocht in het thema van de favoriete personages van uw kind, zoals Toy Story 3, Ben Ten, Dora en nog veel meer. Het leert uw kind spelling, cijfers, problemen oplossen en het verschil zien. Het wordt ook geleverd met verschillende niveaus, zodat u dit kunt instellen op basis van de leeftijd en het leervermogen van uw kind. De Mobigo Touch groeit met hen mee.

Bron: Hayley L Hewitt

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie