Mobiliseer uw Joomla-website via smartphones

Mobiliseer uw Joomla-website via smartphones

Websites die niet correct laden op gewone desktops kunnen vervelend zijn. Websites die niet goed laden op een smartphone zijn slechts een nachtmerrie en moeilijk te verhelpen. Als een mobiele klant de website die hij in gedachten heeft niet kan bereiken, dan gaat daar een bezoeker en potentiële klant.

Met de populariteit van smartphones voegen de meest succesvolle websites een mobiele site toe voor hun mobiele klanten. De beste manier om bezoekers en klanten tevreden te houden, is door te upgraden naar de mobiele internettrein en deze optie aan te bieden.

Traditionele websites veroorzaken problemen bij het laden van smartphones omdat de traditionele website veel extra functies heeft. Websites met een groot aantal flash-afbeeldingen, grote afbeeldingen of zelfs grote java-scripts kunnen ervoor zorgen dat de mobiele telefoon niet goed wordt geladen. Veel smartphones hebben een tragere internetverbinding; reguliere websites hebben meer tijd nodig om te laden.

De onderstaande producten zijn bedoeld om klanten te helpen betere Joomla-sites te runnen tijdens het browsen op mobiel internet.

Mobiele Joomla

Een van de lastige dingen met het hebben van een traditionele website en het hebben van een mobiele website is het proberen om de twee in evenwicht te brengen. Het beste van Mobile Joomla is dat zodra een website mobiel is geworden, Mobile Joomla een ingebouwde detectiemonitor heeft die de website weergeeft in welke instelling deze zich bevindt (traditioneel of mobiel).

Afgezien van de mogelijkheid om te detecteren in welke instelling de site zich moet bevinden, ongeacht in welke stijl de site zich bevindt, is de weergave voor zowel traditioneel als mobiel mooi en duidelijk.

Overschakelen naar mobiele inhoud

Dit is een geweldige app voor Joomla-gebruikers; omdat het de webmaster in staat stelt om hun website te beheren; ongeacht op welke instelling de site is gebaseerd (opnieuw, mobiel of traditioneel). Dit is een populaire applicatie voor iPhones en iPads, dus er is veel aandacht voor het oplossen van problemen. Deze app is heel gemakkelijk te gebruiken en moet altijd als eerste worden overwogen als de gebruiker een iPhone en een Joomla-account heeft.

Joooid

Joooid is gebaseerd op Android en stelt Joomla-gebruikers in staat om hun sites te beheren, zodat het eindresultaat een mooie en gemakkelijk functionerende website is. Joooid laat de gebruiker ook artikelen publiceren, foto’s plaatsen, kaarten uploaden en alles op een verfijnde manier laten draaien.

Een geweldige app voor webmasters die graag een goed gestructureerde website houden die uitstekend werkt voor traditionele websites en smartphones met mobiel internet.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden bij het beheren van een mobiele website, is dat zodra een traditionele website is gebouwd en een mobiele website is gemaakt, de mobiele website voortdurend samen met de traditionele website moet worden beheerd. Er is nu een manier om een ​​mobiele website te maken die wordt bijgewerkt wanneer de traditionele website wordt bijgewerkt.

Joomla-gebruikers kunnen hun websites met weinig tot geen moeite up-to-date houden en toch een prachtige website maken voor mobiele gebruikers die niet aan details ontbreekt.

De beste functie voor deze handige apps is de mogelijkheid om te worden bijgewerkt vanaf zowel smartphones als gewone pc’s. Er zal nooit meer een slecht ontworpen mobiele website zijn met het gebruik van deze drie handige apps.

Bron: Gaurav. Heera

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie