Moeten groothandelaren in onroerend goed Bitcoin accepteren?

Moeten groothandelaren in onroerend goed Bitcoin accepteren?

Bitcoin is hot. Moeten beleggers die onroerend goed in de groothandel verkopen, klauteren om bitcoins te accepteren of is het een andere grote valkuil die moet worden vermeden?

Het geroezemoes over bitcoins lijkt alleen maar te groeien, net zoals de virtuele valuta in waarde stijgt. Dus wat zijn de echte voor- en nadelen van het handelen in deze digitale valuta voor die groothandelshuizen? Is het een must-have of een must-have?

Er zijn eigenlijk veel voordelen van het opnemen van bitcoins in het bedrijfsleven voor die groothandelseigenschappen.

Dit bevat:

· Het voor meer individuen gemakkelijker maken om bij u te kopen en bij u te investeren

· Verzilveren van de dramatische stijging van de bitcoin-prijs

· Verhoogde pers, merkzichtbaarheid en virale verspreiding

· Aandacht van technisch onderlegde investeerders en kopers

Natuurlijk ontdekken veel CEO’s van groothandels gewoon waar bitcoin over gaat. Helaas is veel hiervan in de vorm van negatieve media rond de recente sluiting van Silk Road, arrestatie van Charlie Shrem en inbeslagname van mega-miljoen dollar bitcoin.

Aan de positieve kant, degenen die dit nieuws hebben gevolgd, zullen zich ervan bewust zijn dat dit allemaal weinig te maken heeft met het gebruik van bitcoins en alles te maken heeft met de illegale activiteiten die worden gekocht en verkocht. Het feit dat de overheid naar verluidt de digitale munten verkoopt die het heeft gestolen, maakt bitcoin legitiem.

Het wordt heel gemakkelijk om bitcoin te accepteren en steeds meer bedrijven in verschillende sectoren gebruiken het. Op dit moment is er een geweldige kans om op de staart van de valuta te rijden en druk uit te oefenen door het te nemen. Voor velen zou het hun beste marketingzet van het jaar kunnen zijn en echt helpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk zal dit niet lang een deur of kans zijn. We praten over weken en maanden voordat de nieuwigheid eraf is en iedereen het doet.

Er zijn echter enkele kritische overwegingen om in gedachten te houden. Velen geven er misschien de voorkeur aan om bitcoins uit te geven en te accepteren voor privacy. Hoewel Bitcoin Magazine meldt dat 90% van de bestaande wordt opgepot, is er het potentieel voor grote schommelingen.

Het afgelopen jaar heeft dit in het voordeel van bitcoin-eigenaren en miners gewerkt. Munten die een jaar geleden nog maar een paar honderd dollar waard waren, worden momenteel verhandeld voor honderden en tienduizenden dollars. Door het beperkte aantal mensen dat ze vasthoudt, is er veel controle in een paar handen.

Erken dus de waarde van het gebruik ervan in groothandelsobjecten, maar denk na over de gevolgen van te veel in virtueel geld houden.

Bron: Sean Terry

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie