Moodle Up A Campus – Transformeer het onderwijs met uw eigen virtuele klaslokaal voor leren van de 21e eeuw

Moodle Up A Campus – Transformeer het onderwijs met uw eigen virtuele klaslokaal voor leren van de 21e eeuw

Hang nu aan je stoelen voor een werkelijk fascinerende reis door de werking van Moodle!

De afgelopen 10 maanden begon ik aan een ongelooflijk technische reis. Toen ik besloot dat ik een virtuele online campus zou opzetten, wist ik dat ik alle hulp nodig zou hebben die ik kon krijgen. Als websitebouwer ben ik een complete beginner. HTML wat? Dus toen ik eenmaal had besloten dat het Moodle-leerplatform mijn voertuig was, moest ik – vrij snel – leren autorijden!

Een Google-zoekopdracht leverde een paar publicaties over Moodle op en ik koos Jason Coles ‘Using Moodle’. Ik heb voor deze publicatie gekozen omdat het echt to the point kwam. Moodle gebruiken. Ja, dat is wat ik veel zou doen. Dit slaat ergens op. Ongelooflijk genoeg zijn mensen meer geneigd om te leren wanneer wat ze leren zinvol is. Dit is wat volgens mij deel uitmaakt van dat instinctieve scenario. Dus vertrouwend op mijn onderbuikgevoel wachtte ik met spanning op de komst van mijn persoonlijke exemplaar van ‘Using Moodle’.

Alles was ingesteld. Mijn moodle – LEGE moodle – was helemaal klaar om op te bouwen. Ik sloeg mijn moodle-publicatie open en lachte weg. Ongelofelijk het voorwoord schetst uitzonderlijk goed wat inderdaad de moodle is! U vraagt ​​zich misschien af: “Natuurlijk lijkt dat vrij duidelijk”. Ik heb een aantal technische publicaties gelezen en ontvangen die ervan uitgaan dat de lezer al een doctoraat in het vakgebied heeft! Wat volgens mij het doel van een tekst verslaat als je schrijft voor degenen die het al weten!

Stap voor stap las ik mijn gemoedsbijbel en stap voor stap creëerde ik een geweldige Virtual Campus! Door het hele boek heen was ik zo opgewonden dat de inhoud overeenkwam met het scenario dat ik op het scherm van mijn computer meemaakte! Dit soort consistentie in technische tekst is soms erg moeilijk te bereiken, omdat technologie zich met de snelheid van het licht voortzet!

Jason Cole houdt zich bezig met zijn uitleg van een aantal behoorlijk technische potentieel saaie inhoud. Het feit dat hij je zo succesvol laat voelen met wat je aan het bouwen bent, verdrijft alle technische problemen. Cole integreert deze opwindende nieuwe kennis prachtig in je eerdere onderwijs- en leerervaringen. De hele weg door biedt hij suggesties voor integratie in de klas en hoe je tijdens het hele proces gezond kunt blijven!

Het lezen van dit boek heeft mijn leven, leren en lesgeven in een geheel nieuwe richting gebracht. Technologie brengt opwindende ervaringen voor iedereen die er klaar voor is om het te omarmen!

Bron: Margit Barreras

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie