Multimediagadgets die geweldige cadeaus voor mannen zijn

Multimediagadgets die geweldige cadeaus voor mannen zijn

Als je de meeste mensen vraagt ​​wat het beste cadeau voor mannen is om te kopen, dan is het eerste dat in je opkomt meestal ‘gadgets’. Natuurlijk houden veel vrouwen ook van hun gadgets, maar het is zeldzaam om een ​​man te vinden die niet geïnteresseerd is in een stukje technologie dat zijn leven gemakkelijker of gewoon leuker zal maken. Van telefoons, computers, gameconsoles en camera’s tot specialistisch gereedschap voor in huis, tuin en auto, vind een gadget dat past bij de interesses van je man en je hebt het perfecte cadeau gevonden.

Op het gebied van multimedia, en met name draagbare multimedia, zijn er veel keuzes die uitstekende geschenken kunnen zijn voor de technisch onderlegde man. Hier zijn enkele ideeën:

Tabletten

De populairste gadget die momenteel op de markt is, is natuurlijk de iPad. Nu, in de tweede generatie, biedt de iPad alles wat de iPod Touch deed, maar op een grotere en krachtigere schaal. Je kunt alles doen, van schetsen en games spelen tot het opstellen van e-mails en surfen op het internet, maar ook films kijken en muziek afspelen zoals je zou kunnen op de kleinere apparaten. Het maakt ook videobellen mogelijk, en er zijn veel apps beschikbaar om te helpen met werk en communicatie en om hem bezig te houden – uitstekend voor lange vluchten. Natuurlijk is de iPad prijzig, en niet iedereen houdt van Apple-producten, dus het is de moeite waard om de talrijke alternatieven te overwegen die beschikbaar zijn bij bedrijven als Dell, Blackberry en Toshiba. Deze worden meestal voor een lagere prijs verkocht, en als iemand een Blackberry-gebruiker is voor zijn telefoon, kan het zijn dat hij de voorkeur geeft aan die tablet.

netbooks

Kleiner en minder krachtig dan een laptop, en goedkoper dan een tablet, een netbook is een kleine computer die voornamelijk is ontworpen om onderweg op internet te surfen. Het heeft een toetsenbord in plaats van de touchscreeninterface die u op een tablet ziet, dus het kan beter zijn voor mensen die veel lange en gedetailleerde e-mails verzenden of graag aan documenten werken tijdens hun woon-werkverkeer of wanneer ze niet thuis of op kantoor zijn . Er zijn talloze netbooks beschikbaar, waarvan er veel zeer redelijk geprijsd zijn, en deze kunnen een perfect cadeau zijn voor een drukbezette man die graag verbonden blijft.

Handheld spelconsoles

Niet alleen voor kinderen, de populaire draagbare spelconsoles, de Sony PSP en de Nintendo DS en nu ook de 3DS, zijn net zo geliefd bij volwassenen, vooral jongens. De PSP is meer gericht op je serieuze gamer en biedt geweldige graphics en veel van dezelfde games als de PS3 op volledig formaat, evenals internetverbinding via wifi en de mogelijkheid om films af te spelen. De DS is nieuwer en leuker, meer over een verslavende en plezierige spelervaring en minder over serieuze graphics. Het heeft twee schermen, met een aanraakscherm dat u met een stylus bedient en een andere die de meeste in-game-actie weergeeft. De gloednieuwe 3DS is het eerste commerciële apparaat dat een visueel 3D-effect creëert zonder het gebruik van een 3D-bril, wat een enorme innovatie is die de man in je leven ongetwijfeld best cool zal vinden.

Bron: Sarah Graham

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie