Natuurlijk een grotere penis krijgen zonder pillen, gadgets of operaties – Veelgestelde vragen

Natuurlijk een grotere penis krijgen zonder pillen, gadgets of operaties – Veelgestelde vragen

Als u op zoek bent naar antwoorden over hoe u op natuurlijke wijze een grotere penis kunt krijgen, weet u dat het moeilijk is om onderzoek te doen zonder reclame na reclame voor deze pil, die crème, deze gadget en die operatie tegen te komen. Misschien ben je net als ik dom geweest en heb je je geld verspild aan dat afval. Of misschien ben je gewoon moe van alle overdreven hype en wil je echte antwoorden over hoe je je penis op natuurlijke wijze groter kunt maken zonder te vertrouwen op iets waarvan je weet dat het een teleurstelling zal zijn.

Omdat ik precies daar ben geweest waar jij nu bent, heb ik een goed gevoel over welke vragen er bij jou spelen en mijn doel is om jou op het rechte pad te brengen en in de goede richting te leiden.

Zonder verder adieu, hier zijn de vragen die ik het vaakst hoor over natuurlijke penisvergroting:

Hoeveel centimeters kan ik echt winnen als ik penisvergrotingstechnieken oefen?

Iedereen wie tijd en moeite in een penisvergrotingsroutine steekt, zou in staat moeten zijn om een minimum van een duim. De gemiddelde toegewijde persoon zal ergens tussen de twee en drie centimeter op zijn penis zetten. Van overpresteerders is bekend dat ze vier centimeter en meer groeiden, maar de meeste van die mannen waren aan de kleine kant toen ze begonnen.

Hebben penisvergrotende pillen? ieder voordeel?

Sommigen van hen verwijden de bloedvaten in uw penis en geven u stevigere erecties en een betere erectiekwaliteit, waardoor uw penis er iets groter uit kan zien en aanvoelen, ook al is hij niet echt groter geworden. Maar gewone arginine die je bij Wal-Mart voor minder dan twintig dollar kunt vinden, zal hetzelfde doen waar de pillenverkopers honderden voor willen.

Als ik de natuurlijke route wil volgen, met welke oefeningen moet ik dan beginnen?

Ten eerste, jij Vast en zeker de natuurlijke route wilt nemen – het is de enige route die u echt resultaat zal opleveren!

Ten tweede zou ik een echte beginner aanraden om te beginnen met stretches en jelqs. Om de dag, na een warme douche, strekt u uw slappe penis langzaam uit, zo ver als het comfortabel kan, gedurende tien sets van intervallen van 30 seconden.

Voer vervolgens jelqs uit door te masturberen totdat je half rechtop staat, je penis smeert, hem stevig vastpakt aan de basis met de duim en wijsvinger van één hand en die hand langzaam langs de schacht omhoog schuift. Wanneer u de punt bereikt, herhaalt u dezelfde beweging met de andere hand. Doe dit tien minuten onafgebroken.

Hoewel deze beginnerstips je niet van de ene op de andere dag de grootte van Tommy Lee of Ron Jeremy zullen geven, zullen ze een bescheiden winst opleveren en een goede basis vormen voor een meer geavanceerde routine voor penisvergroting. Onthoud altijd dat elke vorm van zelfverbetering van JOU afhangt en niet van een of andere pil!

Bron: Garfield Davis

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie