Nieuwe Chat Messenger voor IOS- en Android-gebruikers

Nieuwe Chat Messenger voor IOS- en Android-gebruikers

Er zijn veel mensen op je Facebook die je verzoeken blijven sturen voor verschillende games en andere dingen. Dan is er MewChat dat recentelijk in de smaak is gevallen bij veel gebruikers, maar waar gaat dit precies over? Laten we eens kijken wat deze app is en het nut ervan voor zijn gebruikers.

Over MewChat

MewChat is een van de snelst pakkende IM-apps die enigszins lijkt op WhatsApp of een andere chat-messenger. Het enige dat echter opvalt aan deze app, is dat het een app voor sociale netwerken is. Een ander interessant aspect van deze app is dat deze app je helpt om hun match online te vinden die locatiegebaseerd is. Het lijkt wel wat op Tinder.

Het begint wanneer je MewChat op je iPhone of iPad, Android-smartphones of Android-apparaat installeert, waarna het mensen in je contacten uitnodigt om pop-upberichten te verzenden. Het is een uitnodigingsbericht dat naar andere gebruikers wordt gestuurd om vrienden uit te nodigen en mee te doen. Zelfs als u klaar bent met het aanmelden voor de chat, wordt u gevraagd een aantal mensen te selecteren voor het verzenden van uitnodigingen. De berichten worden binnen 24 uur bezorgd.

Zelfs na een chat die proactief is in het verzenden van berichtuitnodigingen naar andere gebruikers binnen een tijdsbestek van 24 uur, geniet deze app populariteit. Deze app is de meest downloadbare app in Australië, het VK en andere landen waar jongeren het leuk vinden om direct met mensen over de hele wereld in contact te komen via berichten of chat-messenger.

Waar gaat deze app over?

Gebruikers zijn verbonden via deze app, dit betekent dat gebruikers die al in je contacten staan, worden toegevoegd aan MewChat, dus het lijkt erg op WhatsApp. Deze app verschilt op het punt waar chatrooms worden gemaakt op basis van de locatie van mensen om hen te helpen met elkaar in contact te komen. Willekeurige chatrooms worden gemaakt om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen mensen op dezelfde geografische locatie en hen zo te helpen mensen met dezelfde interesses te vinden. De standaardinstelling van de app maakt het mogelijk om in contact te komen met mensen in hetzelfde land. Als u uw bereik wilt vergroten, kunt u door de wereldkaart bladeren om overal ter wereld een gesprek te beginnen. Het is gemakkelijk om een ​​chat te starten, je hoeft alleen maar op de oranje kat te drukken en je bent klaar.

Deze berichten-app is uniek omdat individuen uit elk land kunnen deelnemen aan chatrooms. De contacten in je telefoon maken al deel uit van je netwerk, maar je kunt zelfs degenen toevoegen die je in willekeurige chatgroepen vindt. Om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om verbinding te maken, kunt u uw Facebook-account gebruiken om in te loggen op uw MewChat. Uw wedstrijden worden beslist op basis van de informatie die u in uw profiel verstrekt en die bepaalt wie compatibel is met u. Spraak- en fotoberichten worden ondersteund door deze chat-app. De leeftijdsgrens die vereist is om deel uit te maken van deze app is 13 jaar.

Bron: Russell Winters

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie