Nieuwe iPads gratis – Met de Apple iPad-testproef kunt u het gratis houden

Nieuwe iPads gratis – Met de Apple iPad-testproef kunt u het gratis houden

De laatste tijd is er online een buzz ontstaan ​​over de testproeven die de nieuwe iPad weggeven. Maar sommigen van ons nemen niet de moeite om zich aan te melden omdat we niet zeker weten of het aanbod echt is of niet. Geloof het of niet, er zijn legitieme aanbiedingen waarmee u een GRATIS iPad kunt krijgen door deze uit te proberen en de Apple Corporation uw mening te geven over hun nieuwe product.

Verspil geen tijd aan het proberen om er een te winnen of wacht op de lange rijen die zich uiteindelijk zullen vormen zodra de Apple Store de nieuwe iPad begint te dragen. Ik weet dat sommigen van jullie zakken vol geld hebben, maar als je op mij lijkt, zou ik er liever een gratis krijgen en mijn geld sparen voor software en nieuwe APPS om op mijn iPad te draaien. Er zijn manieren om een ​​iPad gratis te testen en te houden en als je er zelf een wilt aanschaffen, lees dan verder de rest van dit artikel.

Je denkt misschien dat deze aanbieding nep of een soort van oplichterij is, maar als je de laatste tijd online bent geweest, zijn er een heleboel aanbiedingen beschikbaar om een ​​iPad te winnen. Maar met deze aanbieding kunt u er een houden om het gewoon uit te proberen. Zolang je de instructies correct opvolgt en de aangeboden aanbiedingen voltooit, heb je binnen de kortste keren een iPad. De kosten van het apparaat worden gedekt door externe sponsors.

De Apple Corporation wil dat klanten zoals jij hun nieuwe iPad uitproberen en een recensie geven van hoe de nieuwe tablet-achtige computer werkt. Nou dat lijkt me een mooie deal. Recensies als deze zijn meestal eerlijk en hard en helpen de Apple Corporation om eventuele bugs in het systeem te vinden of om meer te weten te komen over toepassingen die klanten misschien willen of nodig hebben waar ze niet aan hadden gedacht. Dit is veel waardevoller voor hen dan welke hoeveelheid reclame dan ook. Denk er over na; hoe vaak heb je gedacht “man, ik wou dat er een APP voor dit of een APP voor dat was.” Welnu, hier is uw kans om uw stem te laten horen.

Je kunt maar beter snel handelen, zodra de Apple Corporation genoeg feedback krijgt op de nieuwe iPad, verdwijnt dit aanbod. Zodra ze een idee hebben hoe ze hun product kunnen verbeteren of hun product op de markt kunnen brengen om de verkoop en winst te vergroten, zijn de gratis aanbiedingen verdwenen. Het zou heel verstandig van je zijn om een ​​proefpersoon te worden voor de nieuwe iPad en de eerste nerd te zijn die er een heeft. Zodra de iPad in de schappen ligt, weet ik zeker dat je er spijt van zult krijgen dat je degene bent die Apple niet heeft kunnen vertellen hoe ze hun nieuwe revolutionaire apparaat konden verbeteren.

Bron: Patrick R. Flannery

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie