Nieuwe producten van Apple – Maak je klaar voor rood

Nieuwe producten van Apple – Maak je klaar voor rood

Apple wil dat je “rood” ziet en er hopelijk ook een koopt.

De techgigant brengt een nieuwe rode telefoon uit in de hoop te profiteren van een levendig kleurenschema dat zijn enorme klantenkring zou kunnen aanspreken.

De rode telefoons zijn beschikbaar in zowel iPhone 7- als iPhone 7 Plus-modellen. Ze hebben een karmozijnrode aluminium afwerking.

De telefoons zijn verkrijgbaar in opslagvarianten van 128 GB en 256 GB. De prijzen zijn inline of misschien iets hoger dan bij andere iPhone-versies.

De 128 GB-versie wordt verkocht voor $ 749. De iPhone 7 Plus gaat voor $ 869. Degenen die zijn ingeschreven voor het iPhone-upgradeprogramma kunnen er een krijgen voor $ 37 per maand.

Apple heeft een tien jaar durende (RED)-campagne gevoerd die bijdraagt ​​aan het Wereldfonds voor de bestrijding van aids. Apple zei dat het ’s werelds grootste zakelijke donateur is van het Global Fund, met een bijdrage van meer dan $ 130 miljoen. De rode telefoon zou een onderdeel van deze strategie zijn. Het bedrijf zal voor elke verkochte telefoon wat geld doneren aan het goede doel.

Ook fans van Apple werden onlangs verrast met de aankondiging van een nieuwe iPad. Het vervangt de Air 2 die al op de markt is. Het heeft een 9,7-inch retina-display waar Apple bekend om staat. Het wordt geleverd met een 64-bits A9-chip en een batterijduur van 10 uur.

De iPad heeft veel functies die Apple-fans hebben, zoals vingerafdruk, TouchID-beveiliging. Het wordt geleverd met de mogelijkheid om meer dan een miljoen apps specifiek voor het apparaat te downloaden en te gebruiken.

Ook inbegrepen is een 8-megapixelcamera om gedetailleerde foto’s of 1080 HD-video te maken. U kunt ze rechtstreeks op de iPad bewerken met Foto’s, iMovie of een app uit de App Store.

De prijzen voor de nieuwe iPad beginnen bij $ 329 voor een model van 32 GB. Het kan oplopen tot $ 559 voor een model met 128 GB met mobiele mogelijkheden.

Op kleinere schaal krijgt de iPhone SE een boost in opslag. Apple stopt met de modellen van 16 GB en 64 GB, maar verdubbelt hun opslagcapaciteit tot 32 GB en 128 GB. De 4-inch schermtelefoon wordt iets krachtiger, terwijl de prijs hetzelfde blijft rond de $ 399.

Ook van belang is een nieuwe app genaamd Clips. Het is een gratis app en helpt gebruikers videoclips, foto’s en muziek te combineren om te delen via berichten en sociale media. Clips zijn binnenkort beschikbaar op iOS 10.3, met vormen en emoji’s voor “artistieke filters”.

Volgens Apple zal Clips automatisch mensen in een video herkennen en hen voorstellen als ontvangers van berichten. De app haalt vervolgens elementen binnen die populair zijn op Instagram, Snapchat, Vine, Google Photos en anderen.

De nieuwere apparaten en de goedkopere iPad zijn indicaties dat Apple sommige producten en de prijsstructuur herdefinieert. Deze nieuwe strategie richt zich direct op veel goedkopere concurrenten. Het eindresultaat zou een groot deel van de concurrentie niet alleen rood kunnen laten zien, maar nog veel meer.

Bron: George Rosenthal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie