Nieuwste apps beschikbaar in de Google Play Store

Nieuwste apps beschikbaar in de Google Play Store

Als je geen Apple-apparaat hebt, hoef je niet teleurgesteld te zijn, want je hebt nu veel meer te maken met je door Google aangedreven gadget. Als u bijvoorbeeld de nieuwste apps downloadt die beschikbaar zijn in de Google App Store, kunt u aan de slag en kunt u genieten van uw Android-smartphone. Laten we eens kijken wat er deze week in het aanbod voor Android-gebruikers zit.

De gegeven lijst bevat de meest gewilde apps die beschikbaar zijn voor Android-gebruikers om te downloaden.

Xbox Gaming-ervaring

De Xbox SmartGlass is een gratis te downloaden app van Microsoft. Of je nu een Xbox hebt of niet, je kunt nog steeds genieten van de game-ervaring met je Android-smartphone. U kunt controle krijgen over uw tv-programma’s, films, muziek, op internet surfen en andere functies van uw console gebruiken. Wie weet gebruik je hem misschien wel als tweede scherm om te gamen. Desalniettemin moeten de gebruikers van het tabblad nog wachten tot een andere versie wordt gelanceerd.

Een app om kinderen slimmer te maken

Britannica heeft een app voor kinderen uitgebracht die $ 1,98 kost. Britannica Kids is een app die is ontworpen om kinderen veel te leren over onderwerpen die verband houden met academici. Kinderen kunnen gemakkelijk leren terwijl ze plezier hebben over verschillende onderwerpen, waaronder het zonnestelsel, het oude Rome, het Azteekse rijk, ridders en kastelen, dinosaurussen, regenwouden, slangen, het oude Egypte en vulkanen. De inhoudspresentatie is gemakkelijk te begrijpen met afbeeldingen, interactieve media en weinig tekst voor beschrijving.

Narratieve audioboeken

Rockford Musical Audiobooks-app is nog een andere app die is ontworpen voor kinderen. Met deze app is er echter een addertje onder het gras; je ontvangt het eerste deel gratis, voor de volgende drie hoofdstukken moet je een bedrag van $ 4,78 betalen. De kinderen zullen dol zijn op deze app, omdat ze een verbeterde verhaalervaring zullen hebben omdat de verhalen worden verteld samen met de foto’s en muziek om het plezier te vergroten.

Android-media streamen

Heb je je ooit afgevraagd hoe leuk het zou zijn als je je Android-apparaat daadwerkelijk op tv kunt aansluiten voor mediastreaming. Welnu, je kunt dit nu doen met de Belkin-app die mijn Twonky-technologie ondersteunt. Door deze technologie te gebruiken, kun je eenvoudig muziek en films via je Android-apparaat naar de tv sturen. Dit kan door deze via de browser aan te sluiten. U kunt zelfs inhoud afspelen door deze vanuit uw thuisbibliotheek naar uw tablet of uw smartphone te streamen.

Reizen en delen

Montblanc is slim om een ​​online marketingcampagne te lanceren om mensen direct met hun merk te verbinden. Deze app heet Montblanc Worldsecond; met deze app kun je je reisfoto uploaden naar de site. Je kunt zelfs 4 filters toepassen die vergelijkbaar zijn met Instagram en deze zelfs delen op je sociale media-account zoals Google+, Twitter of Facebook.

Veeg en verander

De meest verbazingwekkende app is die waarmee je het navigatiescenario met slechts één keer kunt veranderen. Download de Flip Launcher gratis en veel plezier met het omdraaien van je smartphone, nu hoef je niet door het hele menu te navigeren, maar om te bladeren en die specifieke app of dat specifieke programma te bereiken. Zo bespaar je tijd en kom je er zonder dat je de hele menukaart hoeft te doorlopen. U kunt een instelling van maximaal 24 maken om het aantal menu’s of bestanden te laten werken.

Synchroniseren via Android

U kunt nu synchroniseren met uw Android-apparaat via de Google Drive-service. Met deze service kunt u toegang krijgen tot de bestanden die op de Google-cloud staan, bestanden uploaden en delen via uw netwerk door het aantal gebruikers op te geven. Dit alles is mogelijk via Google Drive Service die wordt ondersteund door de Insync-app. Bovendien kunt u de functionaliteit uitvoeren van het exporteren van bestanden die al op uw SD-kaart staan ​​en mappen opslaan voor offline weergave. Interessant is dat je zelfs video- en muziekbestanden op dezelfde manier kunt streamen.

Makkelijk noteren

Als u een Android-aanraakapparaat bezit, heeft u het voordeel Bamboo Paper te gebruiken. Via deze app is het eenvoudig, maar je hebt nog steeds een stylus nodig ($ 39,94), gemakkelijk te gebruiken Bamboo Paper draait om het maken van aantekeningen op je smartphone. U kunt zelfs schetsen of krabbelen en zelfs door uw opgeslagen notities bladeren. Deze app is gratis te downloaden.

Alle hierboven gegeven apps zijn beschikbaar in de Google Play Store en u kunt de compatibiliteitsoptie met uw eigen Android-apparaatversie bekijken om te ontdekken welke geschikt is voor uw apparaat/smartphone.

Bron: Marigold Henry Montana

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie