Nokia E63 – Gewoon een professionele gadget

Nokia E63 – Gewoon een professionele gadget

Gezien de behoefte van de huidige technocraatmaatschappij, heeft Nokia zijn nieuwe E63 mobiele telefoon gelanceerd. Deze handset dekt alle professionele behoeften van een persoon omdat het een slimme handset is met een compleet professioneel pakket. Als gevolg hiervan heeft een professional toegang tot de waardevolle gegevens en informatie, zelfs vanaf zijn / haar offline computersysteem.

Enkele opvallende kenmerken van de Nokia E63:

De Nokia E63 wordt geleverd met een 2 megapixel digitale zoomcamera met flitser.

Deze mobiele telefoon heeft een aantal zakelijke en persoonlijke e-mailaccounttypes, zoals SMTP-accounts, Microsoft Exchange, POP3 en IMAP. Instant messaging MMS en SMS messaging worden er ook door ondersteund.

De geïntegreerde MP3-mediaspeler van de Nokia E63 ondersteunt eAAA+, H.263, MP4, AAC+, H.264, AAC en MP3-muziekbestandsindelingen, waardoor je een geweldige muziekkwaliteit krijgt.

Nokia E63 biedt u functies zoals WAP 2.0/xHTML SMS, WAP, JAVA-toepassingen, MSN Messenger, interne antenne, voicemailmogelijkheid, e-mail, HTML (PocketIE) internetbrowser en mobiele e-mail, die zeer snelle zakelijke toegang tot alles geeft.

Met Quick Excel, Quick point en Quick word in de Nokia E63 kan een professional Excel-documenten, Microsoft PowerPoint- en Microsoft Word-documenten op de handset zelf bewerken en bekijken.

In dit toestel kunt u overschakelen van een weergave van persoonlijke e-mail, een foto van vrienden en een snelkoppeling naar het web of favoriete blog naar een intranet met gegevens, afspraken en zakelijke e-mails.

Bestanden op de Nokia E63 zijn uitgerust met OVI, wat betekent dat een professional toegang heeft tot gegevens van een offline computersysteem.

Snellere downloads, bestandsoverdrachten en ultrasnelle gegevensoverdrachten zijn nu helemaal geen probleem. Dankzij ingebouwde technologie zoals de EDGE Class 32-netwerkverbinding van de Nokia E63-handset, die u een voorsprong geeft op andere handsets.

De Bluetooth-technologie helpt u te communiceren met andere Bluetooth-compatibele gadgets en apparaten zoals laptops en PDA’s, kleurenprinters en dergelijke.

Nieuwe Nokia E63 mobiele telefoon heeft ingebouwd 128 MB SDRAM en 110 MB intern gedeeld geheugen dat microSD-geheugenkaart ondersteunt en kan worden uitgebreid tot 8 GB. Dit helpt professionals bij het opslaan van een grote hoeveelheid gegevens en informatie.

Alles gezegd en gedaan, de Nokia E63-handset is een slimme gadget en voldoet aan alle eisen van een professional. Dit is ook mogelijk tegen een zeer redelijke prijs. Als je op zoek bent naar een nieuw toestel, dan is niets beter dan de Nokia E63.

Bron: Faith Hill

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie