NordicTrack E11.9 Elliptical Trainer Review – Voordelen van de 11.9 Crosstrainer

NordicTrack E11.9 Elliptical Trainer Review – Voordelen van de 11.9 Crosstrainer

Op zoek naar een betaalbare NordicTrack crosstrainer met webbrowser? Misschien wilt u het nieuwe 11.9 crostrainer-model overwegen.

Deze is recentelijk geïntroduceerd en vervangt de oude NordicTrack E11.7 crosstrainer. Maar in tegenstelling tot het 11.7-model – dat een tweekleurige console had – biedt de E11.9 je een full-color console met ingebouwde webbrowser.

In feite is dit momenteel de meest betaalbare NordicTrack-elliptische trainer met webbrowser op de markt. Is het geschikt voor u? Hier is een overzicht van de voor- en nadelen om u te helpen beslissen:

Pro #1 Hoge 20 Graden Power Ramp

Helling of helling verandert de helling van het elliptische pad. Dit maakt het een geweldige manier om verschillende spiergroepen uit te dagen en te trainen.

Je krijgt van 3 tot 20 graden power ramp op deze elliptische trainer die je vanaf de console van je machine verandert.

Pro #2 iFit LIVE

De NordicTrack E11.9 wordt geleverd met ingebouwde iFit LIVE. Dit betekent dat u de extra module niet hoeft te kopen om iFit aan uw console toe te voegen.

Met iFit verbind je je elliptische trainer met internet. Van daaruit kun je nieuwe trainingen downloaden, je trainingsstatistieken online volgen en zelfs nieuwe routes uitstippelen om te rennen met Googlemaps.

Plus, omdat het een full colour console is, maakt dit de wereldpaden echt ultra-cool. Terwijl je rent, zie je echte oriëntatiepunten op het scherm aan je voorbij gaan!

Pro #3 Zwaar vliegwiel

Deze elliptische trainer wordt geleverd met een vliegwiel van 20 pond. Hoewel het niet het zwaarste vliegwiel is dat NordicTrack maakt, is het toch behoorlijk behoorlijk.

Bovendien helpt het om de trainer te verankeren voor een stabieler gevoel tijdens de training.

Pro #4 Gratis draadloze hartslagmeter

Je krijgt bij deze trainer een gratis draadloze hartslagmeter. Veel mensen geven de voorkeur aan de draadloze monitor, omdat dit handiger is dan het voortdurend vastpakken van de handsensoren.

Pro #5 verstelbare pedalen

De pedalen van deze elliptische trainer zijn verstelbaar. U kunt uw training aanpassen door te kiezen uit 3 verschillende teen-hielhoeken om het juiste gevoel voor u te vinden.

Dus dat zijn de voordelen – zijn er nadelen?

Tegen #1 iFit LIVE-abonnement vereist

U moet wel het iFit LIVE-jaarabonnement kopen, dat ongeveer $ 99 per jaar kost. Hoewel je iFit niet nodig hebt om deze elliptische trainer (of de webbrowser) te gebruiken, als je alle iFit-voordelen wilt, heb je uiteindelijk het abonnement nodig.

Tegen #2 Geen bediening op de bewegende armstangen

Hoewel je de helling en weerstand vanaf de console kunt aanpassen, zijn er geen bedieningselementen op de bewegende armbars – wat je vaak krijgt bij de duurdere modellen van NordicTrack.

Onderste regel?

Als u op zoek bent naar de meest betaalbare NordicTrack elliptische trainer met webbrowser, dan is het E11.9-model het.

Hoewel je veel entertainmentopties krijgt, krijg je ook een aantal geweldige basisprincipes, zoals een zwaar vliegwiel, een lange pas van 20 inch en een helling voor betere crosstraining. Het is dus zeker de moeite waard om op uw korte lijst met beste aanbiedingen voor elliptische trainers op de markt te zetten!

Bron: Kate Banning

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie