Norton VPN-serviceoverzicht – Welke soorten wifi-bescherming biedt Norton Security?

Norton VPN-serviceoverzicht – Welke soorten wifi-bescherming biedt Norton Security?

Norton Security + en WiFi Privacy bieden veel geweldige services, waaronder VPN. Als je privé op internet wilt surfen, waar je ook bent, heb je een Virtual Private Network nodig. Betaal uw rekeningen, winkel online, controleer uw e-mail en communiceer veilig op sociale media dankzij de Norton VPN-service.

Er zijn abonnementsopties voor één apparaat, 5 apparaten of 10 apparaten. De prijs varieert afhankelijk van de abonnementsservice die u kiest, het aantal apparaten waarvoor u de licentie koopt en of u al dan niet andere beveiligings- en wifi-privacyservices wilt. U kunt altijd op Norton rekenen, aangezien het bedrijf een geld-terug-garantie en gratis ondersteuning van wereldklasse biedt.

Waarom is VPN essentieel? De belangrijkste reden waarom mensen voor dit soort diensten kiezen, is dat openbare wifi niet veilig is. Als u niet over de juiste bescherming beschikt, kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar worden. WiFi-privacytechnologie versleutelt die persoonlijke informatie zodat u gegevens kunt verzenden en ontvangen via een openbare draadloze internetplek met privacy.

Norton VPN-service kan ook voor meer dan alleen een laptop worden gebruikt. Zoals hierboven vermeld, kunt u een aantal apparaten beveiligen, waaronder tablets en smartphones. Beveiliging is niet langer een kwestie van één machine. U wilt al uw apparaten beschermen en Norton Security-producten zijn compatibel met Windows, Mac en Android op elk type apparaat.

Zelfs als u een privébrowser heeft, is dat alleen niet voldoende om uw gegevens veilig te houden. Uw IPS-bedrijf kan uw informatie nog steeds volgen. Alleen wanneer u een Virtual Private Network gebruikt, kunt u echt anoniem browsen. Tegenwoordig mag IPS je browsegeschiedenis verkopen aan advertentiebedrijven. Laat ze dat niet doen – houd uw browsegeschiedenis geheim.

De voordelen van Norton VPN-service

Er zijn verschillende bedrijven die een Virtual Private Network aanbieden. Norton is altijd een van de meest betrouwbare bedrijven in de IT-beveiligings- en antivirusindustrie geweest. De software is eenvoudig te installeren op Windows- en Android-apparaten. Als het eenmaal is geïnstalleerd, is het eenvoudig in te stellen en te gebruiken. U krijgt ook sneller toegang tot inhoud – u hoeft alleen maar de virtuele locatie te wijzigen om toegang te krijgen tot al uw favoriete websites en apps over de hele wereld.

Met de Norton VPN-service kun je beveiliging verbinden met bijna 30 landen en werkt het met sites zoals Netflix. Norton registreert uw IPS-adres niet. Ook als je geen ervaring hebt met VPN’s is de service van Norton erg gebruiksvriendelijk. De app is bescheiden en blijft verborgen in de lade totdat je hem opent.

Norton heeft een geschiedenis in het leveren van betrouwbare pc-beveiligingsproducten. Elk jaar worden de technologieën bijgewerkt met de nieuwste en beste beveiligingsfuncties. Bescherm uw browsegegevens en IP-informatie met VPN. Welk abonnement u ook kiest, er zijn kortingen op de Norton VPN-service om u te helpen besparen.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie