OC192 bandbreedte en OC192 lijnproviders

OC192 bandbreedte en OC192 lijnproviders

Glasvezelnetwerken meten hun capaciteit met Optical Carrier Transmission Rates; hoe hoger het OC-nummer, hoe groter de belasting die uw bandbreedte aankan. Kiezen voor een bandbreedte van hoge kwaliteit, zoals de OC192, optimaliseert de snelheid van uw netwerk met bijna tien Gigabit per seconde. (Om dat in perspectief te plaatsen, dat is tien miljard bits digitale informatie per seconde; de ​​meeste apparaatsnelheden worden gemeten in langzamere kilobit- of megabittermen.) Dit bandbreedteniveau zorgt ook voor zwaar “verkeer” in de vorm van realtime streaming , overdracht van grote mediabestanden en meerdere synchrone gebruikers.

In-house netwerken op hoge bandbreedte
Een netwerk van dit kaliber is ook ontworpen om te communiceren in combinatie met een 10 Gigabit Ethernet, en ondersteunt uw interne computernetwerken met optimale toegang tot zeer snel en grootschalig verkeer vanaf de internetverbinding op de hub. Veel bedrijven die zich bezighouden met online multimedia of realtime synchrone toepassingen (zoals ‘virtuele directiekamers’, online klaslokalen, informatietechnologie of streaming media) kiezen ervoor om met dit soort systemen te werken.

WiFi en netwerksnelheid
Bij het beoordelen van uw netwerkopties moet u zich ervan bewust zijn dat, hoewel u een WiFi-hub kunt maken die is gecentreerd op deze hoge snelheidsbandbreedte, de WiFi zelf momenteel niet in staat is om de transmissiecapaciteit van het bekabelde netwerk te evenaren. Voor snel of veel dataverkeer wilt u toch de Ethernet-draden naar uw computerstations installeren. (Draadloze verbindingen kunnen natuurlijk nog steeds worden gebruikt in combinatie met uw netwerk; u wilt uw grootschalige bewerkingen alleen op de “bekabelde” hardware houden.)

Beschikbaarheid van hogesnelheidsbandbreedte
De beschikbaarheid van een bepaalde bandbreedte hangt af van de beschikbare infrastructuur in uw specifieke geografische regio. Vervoerders hebben de neiging om de infrastructuur te upgraden om gelijke tred te houden met (of vooruitlopen op) het gebruik en de vraag van de consument, dus veel grootstedelijke gebieden hebben de overstap naar een hogere OC-bandbreedte al gezien. Om erachter te komen welke opties voor u beschikbaar zijn, kunt u gratis offertes aanvragen van een snelle internetprovider (of een telecommunicatieservice die met meerdere providers samenwerkt om diensten aan verschillende gebieden te leveren).

Een aanbieder kiezen
Als u op zoek bent naar een serviceprovider, wees dan bereid om te praten over uw bandbreedtegebruik (zowel huidig ​​als gepland) om een ​​provider in staat te stellen de best mogelijke opties voor uw situatie voor te stellen. Een waardevolle provider zal met u samenwerken om uw behoeften te beoordelen en uw middelen te optimaliseren met zowel diensten als prijzen die bij uw situatie passen. De provider is bereid u te begeleiden bij het aanmeldings- en installatieproces voor uw nieuwe netwerk.

Als je last hebt gehad van dataverlies, transmissieproblemen of zelfs verlies van omzet of klanten door de beperkingen van je internetverbinding, dan kan het goed zijn om naar een OC192-verbinding te kijken. De verhoogde betrouwbaarheid en groeicapaciteit is misschien net de boost die u nodig heeft.

Bron: Emily J Jayden

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie