Office Hoteling System en het mobiele personeel

Office Hoteling System en het mobiele personeel

Traditionele kantoorinrichting werkt niet langer voor sommige technisch onderlegde en mobiele werknemers. Bedrijven onderzoeken de overgang van hun traditionele kantoorruimte naar een open plattegrond zoals in Facebook, Apple, Google, Yahoo, Citi, Lego en de meeste contactcenters waar ze een open kantoorindeling hebben geïmplementeerd.

Het DeskFlex-systeem voor kantoorhotels en agile-werkprogramma’s op afstand bieden een concrete basis voor verhoogde productiviteit van medewerkers en verlaging van de kosten voor uitgaven voor onroerend goed. Als u overweegt om de open kantoorplattegrond voor uw bedrijf over te nemen, is de sleutel tot het succes van kantoorbeheer een combinatie van een proactieve benadering en de juiste hotelsoftware voor kantoren. Het kantoorhotelsysteem biedt de flexibiliteit die de meeste flexibele werknemers van hun baan zoeken.

Empowerment van werknemers

Verschillende ontwikkelaars van kamerboekingssoftware bieden gebruiksgemak van hun deskhotelsoftware. DeskFlex biedt verschillende toegangen aan medewerkers. Met het DeskFlex-deskhotelsysteem kunnen beheerders en werknemers hun werkstation kiezen voor een dag, een week of wanneer dat nodig is.

Beheerders kunnen niveaus maken zodat sommige werknemers alleen een vergaderruimte en een reservering van een vergaderruimte kunnen maken. Gebruikers hebben toegang tot agenda’s en dagelijkse kantoorproductiviteitstools met DeskFlex-software-integraties voor kamerboeking.

Medewerkers kunnen reserveringen maken via hun webbrowser, bedrijfsnetwerksystemen en downloadbare mobiele apps. Ze kunnen teamvergaderingen of bedrijfsevenementen maken via Outlook-, MS Exchange- en Office 365-integraties en uitnodigingen verzenden via e-mail en sms-berichten.

Ruimte visualisatie

Externe werknemers kunnen werkstationreserveringen maken met behulp van een 3D-plattegrondkaart die DeskFlex-kantoorhoteling kan leveren. De interactieve kaart kan kleurcoderingsstippen tonen die de realtime beschikbaarheid van het bureau of de kantoorruimte aangeven.

Rapporten en analyses

DeskFlex-software voor kantoorhotels kan de rapporten en analyses genereren van de activiteiten van uw mobiele medewerkers terwijl ze in- en uitchecken op kantoor. Aan de hand van dit algemene rapport kunnen locatiebeheerders bepalen welke ruimtes op kantoor veel gevraagd zijn en welke werkstations onderbenut zijn.

Optimaliseer uw onroerend goed

Organisaties kunnen visualiseren welke ruimtes moeten worden geüpgraded, verbeterd, ingekrompen of verwijderd met behulp van DeskFlex-software voor kantoorhotels. Met gegevens van uw externe en flexibele medewerkers kunt u het gebruik van de ruimte verbeteren op basis van de activiteiten van uw medewerkers. Wanneer uw flexibele werknemers naar kantoor komen om meer samen te werken, kunt u cabines verwijderen en samenwerkingsruimten, coworking-ruimtes en virtuele telefooncellen vergroten.

Mobiele apps voor de mobiele werknemer

Mobiele apps bieden meer flexibiliteit aan uw altijd dynamische teams. Met DeskFlex hotelbeheer kunnen gebruikers met slechts een paar tikken de beschikbare hotelruimte volgen en kamer- en apparatuurreserveringen maken. De DeskFlex mobiele app kan ook een QR-code bieden die de medewerkers kunnen scannen op de FlexCube om contactloos in- en uitchecken op kantoor mogelijk te maken. De mobiele DeskFlex-app kan ook synchroniseren met Bluetooth-bakens voor eenvoudig inchecken op het bureau.

DeskFlex desk hoteling software biedt de totale oplossing voor kantoorbeheer die bedrijven nodig hebben. Of ze nu vaste medewerkers of externe medewerkers in hun organisatie hebben, ze kunnen hun kantoormiddelen optimaliseren met behulp van het DeskFlex office hoteling systeem.

Bron: Leah Judith Jacobe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie