Omvang van Microsoft Azure Fundamentals-training

Omvang van Microsoft Azure Fundamentals-training

Cloud computing is de nieuwste technologie op het gebied van gegevensopslag om de wereld te veroveren. In veel bedrijven wordt het al met groot succes toegepast. Hier neemt Microsoft het op tegen zijn concurrenten door Azure te lanceren. Om het product te kennen en cloudopslag beter te begrijpen, moet men een Basistraining Microsoft Azure Cursus.

Microsoft Azure is meer dan alleen cloudservice met Windows. De Amerikaanse gigant heeft een breed scala aan cloud computing-services gecreëerd die gemakkelijk werken met verschillende Linux-distributies, net als met andere server-besturingssystemen. Door te leren over de basisprincipes van Microsoft Azure, kan alle bovenstaande kennis worden opgedaan.

Gebruik van Microsoft Azure

Azure is om verschillende redenen nuttig en gegevensopslag is er slechts één van. Hier is een korte blik op ze allemaal:

  • Opstartproblemen oplossen – Degenen die meer te weten komen over de basisprincipes van Azure, leren hoe het problemen heeft opgelost voor verschillende start-ups en Fortune 500-bedrijven. Conceptuele onderwerpen over accounts en abonnementen worden aan aspiranten onderwezen.
  • Websites en webhosting – Studenten leren over de beste methode van webhosting voor Microsoft Azure-websites. Hiermee bouwen ze kennis op over de integratie van Redis Cache, Microsoft Azure Traffic Manager en Microsoft Azure CDN in de implementatie van Azure Websites.
  • Gegevens opslag – Aspiranten maken kennis met verschillende soorten opslag met behulp van de Azure-datacloud. Ze werken ook aan codevoorbeelden om vertrouwd te raken met de technologie.
  • Virtuele machines – Studenten leren over de verschillende sjablonen voor virtuele machines in de galerij. Ze krijgen de kans om configuratie-, beheer- en monitoringtechnieken te verkennen.

Snelle groei van Microsoft Azure

Microsoft Azure is een belangrijk platform dat tegenwoordig de cloud computing-markt bedient. Het werd gelanceerd in 2010 en heeft sindsdien een lange weg afgelegd. De belangrijkste verandering die we hebben gezien, is de toevoeging van een geheel nieuwe categorie diensten, samen met een grotere volwassenheid. Een van de toegevoegde kritieke services is Azure Virtual Machines, een IaaS-computerplatform. Er zijn veel elementen om te leren over deze virtuele machines, waaronder het begrijpen van de netwerkfuncties, het configureren van Azure voor het bewaken en automatisch schalen, en het beheren van onder andere Azure Virtual Machine-images.

Dingen om op te letten

Welnu, Microsoft heeft het talent om dingen anders te doen, en dit kan worden ontdekt tijdens het gebruik van Azure. Het bedrijf heeft de neiging om in de eerste dagen een aantal mensen nerveus te maken, omdat het diensten buiten de locatie verplaatst en ze in de cloud van een andere set servers en datacenters van een ander bedrijf houdt. De eerste stap in de goede richting is echter om vertrouwd te raken met deze technologie.

Ga voor meer informatie naar:- http://www.multisoftsystems.com/cloud-computing/windows-azure-fundamentals-training

Bron: Jiya Kumari Verma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie