Onbeperkte proefrit Oahu vs Real Life Oahu

Onbeperkte proefrit Oahu vs Real Life Oahu

De nauwkeurigheid van de topografische kenmerken in proefrit onbeperkt is ongeëvenaard. Het is veel beter en gedetailleerder dan het dichtstbijzijnde equivalent: Google Earth. Als je een echte kaart van Oahu vergelijkt met die van een proefrit onbeperkt, dan zie je het meteen. Als je het dan vergelijkt met zijn echte tegenhanger, zul je erg onder de indruk zijn van hoe dichtbij het is.

Als je ooit Lost hebt gezien, zul je veel van de landkenmerken en delen van de bergketens herkennen. Lost werd gefilmd aan de noordkust van Oahu. In Test Drive Unlimited zie je deze bergketens langs de enorme rechte weg langs de noordkant van het eiland. Veel van de stranden zien er erg bekend uit en lijken ook op de Lost-stranden. Het grootste verschil is dat de lange rechte weg in Test Drive een stoffige grindweg is in het echte leven.

Alle gebouwen in de stad Oahu zijn blijkbaar precies zoals ze in het echte leven zijn. Elk gebouw in het centrum van Honolulu bevindt zich in Test Drive Unlimited. Het grootste verschil is dat veel van hen in TDU geen goede advertenties en bedrijfslogo’s hebben, wat begrijpelijk is en niet echt een probleem. Stel je voor dat je probeert de rechten en toestemmingen te krijgen van elk bedrijf en bedrijf in de stad Honolulu. Het zou eeuwen, misschien jaren duren en het is gewoon niet de moeite waard.

Terwijl je dichtbij Oahu vaart, krijg je nooit echt de kans om de nauwkeurigheid te waarderen. Er zijn foto’s op internet die TDU-landschap vergelijken met echt Oahu, het is echt identiek. Het grootste verschil is dat je kunt zien dat het een spel is, maar dan wel een met prachtig weergegeven graphics.

De meest nauwkeurige weergave gaat echter uitdagend naar de internationale luchthaven van Honolulu. U kunt de start- en landingsbanen, terminals en vliegtuighangars daar allemaal zien zoals ze zouden moeten zijn. Net buiten de luchthaven is de racebaan, en uit video’s die ik heb gezien, is dat waarschijnlijk een van de meest levensechte weergaven van een racebaan. En afgaande op al het andere, misschien wel de meest nauwkeurige racebaan ooit in een racegame?… Ik zou zeker zeggen dat het een sterke kanshebber is.

Bron: Christopher Hibberd

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie