Onderscheid door Leigh Valentine versus Aloette Lumitone – The Facial Confrontation

Onderscheid door Leigh Valentine versus Aloette Lumitone – The Facial Confrontation

Wat zou u beschouwen als een mooiere glans en schittering op een gladde, rimpelvrije huid, of een niet-invasieve facelift die verstevigt, lift en hydrateert? In zekere zin zou je kunnen zeggen dat Distinction van Leigh Valentine en Aloette Lumitone hetzelfde willen doen voor de ouder wordende huid. Maar het punt is dat ze beweren het eindpunt te bereiken door in te gaan op wat volgens hen de belangrijkste producten zijn van de gezichtshuid met de leeftijd. En hun marketingstrategieën zijn ook anders.

Aloette Lumitone beweert de glans en luminescentie van de ouder wordende huid te versterken en terug te brengen met een basis van aloë vera en Lumitone HP die de ouder wordende huid helpt het licht in de huid te vangen. Ingrediënten zijn onder meer alfa-arbutine, dat bekend staat om zijn huidverlichtende effecten, en andere plantaardige producten, plantaardige producten, antioxidanten en natuurlijke ingrediënten. Dit product test zijn producten ook niet op dieren. Dit bedrijf werd door Forbes Magazine gerangschikt als een van Amerika’s Top 200 Small Companies”. Een basispakket voor Aloepure kost US $ 85,00.

Aan de andere kant beweert Distinction van Leigh Valentine te werken als een niet-chirurgische facelift, met een effect op de ooglijnen dat hetzelfde zou zijn als met Botox, maar zonder de injecties. De gezichtskit wordt beschreven als een speciaal systeem dat zal smeren, hydrateren, de bloedcirculatie stimuleert en de huid verheldert. Dit alles, maar het nadeel is dat de kit die een reeks producten bevat, niet de productingrediënten bevat. Distinction by Leigh Valentine voert echter ook geen experimenten uit met zijn producten op dieren. Leigh Valentine rekent grotendeels op haar werkervaring als schoonheidsconsulent voor topmake-upbedrijven, schoonheidskoningin en PR-adviseur voor Ronald Reagan. Aan de andere kant vermeldt ze de ingrediënten van haar producten niet, en dit kan zorgwekkend zijn voor mensen die mogelijk allergieën hebben. Een vijfdelige kit van Distinction kost US $59,98.

Dus welk product is beter? Qua prijs is Distinction goedkoper voor $ 59,98 voor vijf producten, vergeleken met de Aloette Lumitone-kit voor $ 85 voor vier producten, met als vijfde product een satijnen tas met trekkoord om de producten in te bewaren. Hier is de deal, rimpels en huidveroudering is een onderdeel van het echte leven, en veel vrouwen willen geen operatie of zelfs Botox ondergaan om er beter uit te zien. Als ik een van die vrouwen was met zo’n neiging, en ik had geld over, zou ik mijn geld waarschijnlijk op Aloette Lumitone zetten. Op de een of andere manier past al dat gepraat over niet-chirurgische facelift en Botox zonder injectieclaims door Distinction mij niet zo goed als het gebruik van natuurlijke en organische materialen bij het maken van Aloette. Ook de Forbes-lijst klinkt goed. Genoeg vrouwen hebben het geprobeerd om het keer op keer te kopen. Bovendien hebben ze een volledige lijst van al hun ingrediënten.

Bron: Grace McLellan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie