Online winkel in Singapore

Online winkel in Singapore

Dus begon ik mijn online bedrijf met Shopify rond februari 2014. Ik maakte er kennis mee door een vriend en vond het uiterst gebruiksvriendelijk. Ik had helemaal geen codeerachtergrond en het was verslavend. Voorheen had ik een WordPress website. Maar het was zo lelijk en ik moest manieren vinden om een ​​PayPal-knop toe te voegen om online betalingen te innen. Dus toen ik erachter kwam dat Shopify online betalingsmogelijkheden heeft, was ik verslaafd. Ik heb nooit achterom gekeken.

Met Shopify kon ik essentiële zaken zoals Google Analytics integreren en apps downloaden om functies gemakkelijk te vergroten. Dus als je overweegt een webshop te beginnen, gebruik dan Shopify. Ik sta er bij.

2013

Verderop, mijn eerste jaar op Shopify en om eerlijk te zijn, het was slecht. Ik betaalde USD40-50 per maand zonder een verkoop. Voor het HELE JAAR! Kijk:

Ik was toen nog jong en gelukkig had ik niet veel verplichtingen. Dus ik zag het als een hobby en ik genoot van het hebben van een volledig functionerende website, hoewel ik geen verkoop had. Ik kreeg af en toe e-mails, maar niets concreets.

2014

Dus 2014 kwam en vreemd genoeg hebben steeds meer bedrijven een online winkel vanwege overheidssubsidies zoals PIC. Dat hielp juist door het vertrouwen in online winkelen te vergroten. Bovendien waren mijn producten vrij niche, dus ik had niet veel concurrentie. Ik kreeg steeds meer e-mails en meer telefoontjes. Mijn telefoon rinkelde non-stop! Ik vroeg me af waarom. Ik zoek online op trefwoorden en ik was geschokt toen ik zag dat de site in de organische top 3 stond voor de meeste trefwoorden die de site beschrijven. In 2013 was ik pagina 100. Ik heb eerder ergens gelezen dat als je een lijk wilt verbergen, je ze op pagina 2 wilt begraven, want niemand zal het vinden. En nu sta ik op de eerste pagina en top 3! Kijk naar mijn verkopen in 2014:

Ik had nooit gedacht dat mijn omzet zo omhoog zou schieten. Ik was opgewonden.

2015

Ik ging fulltime op de site. Ik ging voor cursussen om het siteverkeer te helpen vergroten. Kortom, heel veel boeken en YouTube-video’s om te leren een betere online marketeer te worden. Ik begon in het buitenland te verkopen en begon steeds meer te verkopen. 2015 was een doorbraak voor mij omdat ik voelde dat ik echt in de online scene stapte.

Ik heb mijn omzet bijna verdrievoudigd! Er wordt nu niet meer teruggekeken.

2016

Ik voelde me net een online goeroe! Gedachten om een ​​educatiecentrum te starten om mijn kennis te delen, kwamen in me op. Ik wilde meer geld verdienen door mensen te helpen een online winkel als de mijne te realiseren. Dus ik begon en vreemd genoeg werkte mijn strategie niet goed bij de meeste van mijn “studenten”. Ik kon niet uitleggen waarom. Dus ik stopte. Ik voelde me een oplichter. Tot vandaag weet ik nog steeds niet waarom. Ik denk dat het het eerste jaar was van non-stop website-aanpassingen, ondanks dat er geen verkoop was, waardoor de site de organische eerste pagina bereikte. Dus wat andere mensen ook zeggen, advertentieverkeer zal nooit vergelijkbaar zijn met organisch verkeer. U kunt nooit een snelkoppeling krijgen, zelfs niet als u voor verkeer betaalt. Er zijn meer elementen om een ​​online verkoop te doen en zelfs meer om een ​​consistente online verkoop te hebben. Hoe dan ook, 2016 was weer een geweldig jaar voor mij, omdat steeds meer mensen online winkelen.

Het was tijd voor mij om de volgende stap te zetten. Vechten tegen de grote jongens

2017

Ik heb altijd geweten dat ik moest innoveren. De markt werd steeds drukker. Mijn concurrenten waren niet langer lokale KMO’s. Amazon, Taobao, Qoo10, Lazada en nog veel meer waren de favoriete plek voor online shoppers. Ze boden veel meer producten aan, veel betere prijzen en ze hadden allerlei loyaliteitsprogramma’s. Ik moest beter worden, anders moest ik op zoek naar een andere baan. Ik begon een video te maken voor elk product of elke dienst die ik aan het verkopen was. Natuurlijk moest ik mijn trouwe klanten behouden, dus introduceerde ik mijn eigen loyaliteitsprogramma. Hoewel ik wist dat ik niet kon concurreren met de internationale grote jongens, was er een marktkloof van high-end consumenten die de voorkeur geven aan gerenommeerde merken. Ik moest deze markt voor me winnen. Dus de producten die ik daarna binnenbracht waren van gerenommeerde merken. Ik richtte me ook op diensten. Allerlei manieren om de site te onderscheiden van de mainstream. Ik heb het niet slecht gedaan voor 2017.

Ondanks de sterke concurrentie wist ik mijn omzet vast te houden. Hoewel de dagen van gekke jaarlijkse stijgingen voorbij zijn, ben ik er sterk van overtuigd dat de markt van online shoppers zal blijven groeien. Laten we hopen dat er in 2018 betere prestaties zullen zijn.

Bron: Adam Choong

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie