Ontdek Google AdSense en de belangrijkste regel ervan

Ontdek Google AdSense en de belangrijkste regel ervan

Google AdSense is een programma waarmee u echt gemakkelijk geld kunt verdienen. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden voor een account en uw site te linken.

Maar om uw winstpotentieel met dit programma te maximaliseren, moet u tijd besteden aan leren over het programma en de belangrijkste regel: niet valsspelen.

Voor elke klik of vertoning die uw bezoeker zal doen, wordt u betaald door Google, die ook door de adverteerders wordt betaald.

Hoewel u alleen het percentage krijgt van wat de adverteerders aan Google hebben betaald, is het absoluut het proberen waard.

Valsspelen wordt niet getolereerd door Google, omdat dit de eerlijkheid van het proces kan aantasten. Het krijgen van onnatuurlijke weergaven en verkeer kan schade toebrengen aan uw account.

Uw AdSense-inkomsten kunnen worden stopgezet of u kunt al geruime tijd niet meer opnemen wat u heeft verworven.

Adverteerders willen bezoekers die een potentiële koper/klant van hun product kunnen zijn. Het is de belangrijkste reden waarom ze Google betalen om kopers/klanten te vinden.

Je familie en vrienden zullen er zeker geen zijn, omdat je ze alleen maar hebt gedwongen en niet vrijwillig. Ze zijn niet geïnteresseerd in de inhoud van de advertenties.

Adverteerders betalen voor de weergave van deze advertenties op uw site of blog omdat ze er iets voor terug verwachten.

Ze vinden klanten die hun producten of diensten niet willen kopen. Google AdSense hanteert gemakkelijk te volgen beleidsregels en regels, zodat u niet per se hoeft te ‘cheaten’. Het enige dat u hoeft te doen, is aan de goede kant van Google te staan.

Verbeter in plaats daarvan uw website en deze zal direct “gerichte” bezoekers binnenhalen. Schrijf interessante inhoud waarvan u denkt dat zoekmachines bovenaan de ranglijst zullen staan ​​omdat ze relevant zijn. Zoekmachines helpen u om “gerichte” zoekers naar uw website te brengen die deze advertenties zullen lezen en erop klikken.

U krijgt een commissie voor slechts een klein beetje werk. Is het niet heerlijk? U hoeft de bedrijven niet te helpen hun product te verkopen door fysiek werk te doen, u hoeft alleen maar hun kleine advertentie op uw website weer te geven.

Uw familie en vrienden om hulp vragen, werkt niet in Google AdSense. Ze hebben geen “gedwongen” bezoekers en valsspelers nodig.

U weet dat dit in strijd is met het programmabeleid van Google AdSense. Help jezelf en werk eraan om helemaal omhoog te gaan.

Valsspelen zal uw reputatie bij andere bedrijven alleen maar ruïneren en zal uw sollicitaties bij hen waarschijnlijk niet accepteren, voor het geval u besluit dit te doen.

Als Google uw verkeerde handelingen betrapt, wordt u onmiddellijk verbannen uit AdSense. Zeg vaarwel tegen uw potentiële inkomen.

Hier is een lijst met 5 dingen die je niet moet doen:

  • Klik niet op uw eigen advertenties en doe geen trucjes waarmee u op onnatuurlijke wijze het aantal klikken kunt verhogen.

  • Integreer niet meer advertenties dan is toegestaan ​​op uw pagina.

  • Zet de advertenties niet op lege pagina’s. Het wordt beschouwd als een vorm van spam.

  • Maak niet meer dan één Google AdSense-account.

  • Verberg of maskeer geen Google AdSense-advertenties. Het moet zichtbaar en herkenbaar zijn voor de bezoekers.

Het vermijden van deze dingen die u niet mag doen, kan u naar uw zoete succes leiden. De belangrijkste regel die Google al zijn gebruikers eraan herinnert, is “Niet vals spelen!”

Bron: John Paul Richards

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie