Ontwikkeling van iPhone-applicaties – Verdien geld via de iPhone App Store

Ontwikkeling van iPhone-applicaties – Verdien geld via de iPhone App Store

De internetrevolutie! Ik weet zeker dat je er veel over hebt gelezen en gehoord en daarom zal ik niet de talloze manieren opnoemen waarop het alles heeft veranderd. Professionals die onafhankelijk en creatief kunnen werken, hebben het meest geprofiteerd van de alomtegenwoordigheid van internet.

Er zijn zoveel manieren waarop je je talent aan de wereld kunt laten zien (of je koopwaar kunt verkopen): je kunt een novelle schrijven, deze in eigen beheer publiceren via Amazon, en als mensen het leuk vinden, ga je geld verdienen; je kunt een grappige video op YouTube plaatsen (of je eigen ‘Channel’ starten), en met niets meer dan je vaardigheden en vindingrijkheid roem en fortuin vinden; of je kunt de ontwikkelvaardigheden van je iPhone-applicaties gebruiken, je app(s) verkopen in de Apple App Store en dat jacht kopen dat je altijd al wilde hebben!

Elk jaar worden meer dan 2 miljard apps gedownload uit de iPhone App Store en naarmate de verkoop van iPhones blijft stijgen en meer mensen de iPhone gaan gebruiken, zal de vraag naar iPhone-apps toenemen. iPhone-apps halen constant het nieuws en ze zijn een van de belangrijkste redenen voor het succes van iPhones. Experts voorspellen dat 3G-smartphones die alle faciliteiten van internet bieden, pc’s en laptops zullen vervangen, en apps zijn de dingen die het de gebruikers gemakkelijker maken om hun smartphones te gebruiken in plaats van computers: de markt voor apps is enorm, en het zal alleen in de loop van de tijd verder groeien.

Heb jij creativiteit, talent en innovatieve ideeën? Er zijn scholieren die serieus geld verdienen met het ontwikkelen van iPhone-apps en deze verkopen via de iPhone App Store. Denk je dat je het app-idee van het decennium hebt? Je hoeft niet per se een wetenschappelijke en technische geest te hebben om succes te hebben bij de ontwikkeling van iPhone-applicaties: je hebt alleen een idee nodig en het vermogen om het om te zetten in realiteit.

Het beste is dat er een aantal gratis tutorials en SDK’s beschikbaar zijn op internet; je kunt ze gratis downloaden en leren hoe je apps voor iPhone-apps kunt ontwikkelen. U hoeft misschien niet wat tijd te investeren om te bestuderen hoe u de beste apps kunt ontwikkelen en hoe u ze vervolgens via het internet op de markt kunt brengen, maar daarna zullen uw creatieve ideeën u ver brengen.

Zelfs als je niet goed bent in logica en wiskunde en programmeren gewoon niets voor jou is, kun je nog steeds de hulp inroepen van professionals en iPhone-ontwikkelaars betalen om een ​​app te ontwikkelen op basis van jouw idee. Als je idee echt goed is, kun je ze via de verkoop van de app overtuigen om voor royalty’s te werken. En als uw idee echt goed is en u zeker weet dat de app op basis van uw idee als zoete broodjes gaat verkopen, kunt u het beste de ontwikkelaar vooraf betalen en volledige controle hebben over alle winsten op uw iPhone-app!

Zodra de app klaar is, hoeft u alleen maar de eenvoudige richtlijnen in de iPhone-app-ontwikkelingswinkel te volgen en uw app op de lijst met beschikbare apps te zetten. Maar er zijn miljoenen apps in de iPhone app store, dus je zult dingen moeten doen om publiciteit voor je apps te krijgen: een website krijgen op naam van de app, proberen iemand een stukje over te laten schrijven in een tijdschrift, je vingers gekruist, en wacht tot de wereld wakker wordt met het bewijs van je genialiteit!

Bron: Vatsal M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie