Ontwikkeling van mobiele apps – geweldige vooruitzichten voor ondernemers

Ontwikkeling van mobiele apps – geweldige vooruitzichten voor ondernemers

Tiener mobiele app-ontwikkelaars

Weet je dat er een toename is in het aantal ontwikkelaars van mobiele apps voor tieners? Verschillende grote bedrijven moedigen de inspanningen van deze jonge ontwikkelaars aan, ongeacht hun leeftijd en opleiding. In 2012 ontwikkelde een tiener in Californië een mobiele app voor het Home Depot in een wedstrijd en won $ 10.500, wat indruk maakte op een Facebook-functionaris en het bedrijf bood haar een stageplaats aan. Bijna zeven maanden geleden kocht Yahoo voor tientallen miljoenen dollars een app voor het lezen van nieuws, ‘Summly’, van een 12-jarige Britse tiener. Het bedrijf had hem ook in dienst en is van plan zijn algoritmische uitvinding op te nemen in zijn eigen mobiele apps.

Ondernemersgeest is inderdaad een kostbaar geschenk – iets dat passie, vertrouwen, positiviteit en ambitie combineert. Een echte ondernemer laat zich niet afschrikken door het vooruitzicht van mislukking en is bereid zowel hoogte- als dieptepunten te omarmen met dezelfde positieve geest. Het is opmerkelijk dat de jongere generatie, de architecten van de toekomst, dit vuur in zich heeft om iets unieks bij te dragen aan de samenleving.

App-ontwikkelaars voor tieners krijgen niet alleen banen bij grote bedrijven, maar creëren ook hun niche op het gebied van de ontwikkeling van mobiele applicaties door hun eigen bedrijf te starten. Llyt is zo’n technologie-startup die in 2012 is opgericht door twee tieners uit Atlanta (19-jarige en 15-jarige). De nieuwste poging van deze startup is een iOS-app genaamd Sketch’d, die wordt beschouwd als ’s werelds eerste iOS-app. app waarmee mensen alles kunnen tekenen, animeren en delen met anderen als een looping-video.

Minderjarig zijn of een gebrek aan hoger onderwijs is dus geen belemmering om een ​​lucratieve carrière te vinden op het gebied van de ontwikkeling van mobiele apps. Het zijn talent en motivatie die het belangrijkst zijn.

Met het toenemende gebruik van smartphones, wordt de ontwikkeling van mobiele apps en mobiele applicaties een onvermijdelijk onderdeel van moderne technologie. De behoefte aan ontwikkelaars van mobiele apps neemt dus in een hoger tempo toe. De topspelers op de smartphonemarkt, waaronder Apple en Google, streven ernaar app-ontwikkelaars naar hun App Store te trekken door hun regelgeving wat te versoepelen. Veel populaire bedrijven willen graag mobiele apps kopen van getalenteerde app-ontwikkelaars. Ze zijn niet alleen op zoek naar ontwikkelaars die op maat gemaakte mobiele applicaties kunnen maken voor verschillende soorten bedrijven, maar ook naar degenen die getalenteerd zijn in de ontwikkeling van mobiele webapplicaties voor verschillende soorten domeinen, zoals sociale netwerken, medisch, bankieren en andere.

Ontwikkeling van mobiele apps – een vruchtbare voedingsbodem voor ondernemers

Uit het laatste wereldwijde onderzoek onder freelancers door een online uitzendbureau oDesk en een Gen Y-adviesbureau, Millennial Branding, bleek dat ongeveer 72 procent met een reguliere baan zijn baan wil opzeggen en volledig voor zichzelf wil werken. Ongeveer 61 procent bevestigde dat ze hun baan binnen twee jaar zullen opzeggen. Volgens het onderzoek is de belangrijkste reden hiervoor het vooruitzicht op flexibiliteit en vrijheid, aangezien 89 procent liever werkt door zijn eigen werkplek en tijdstippen te kiezen in plaats van zich aan te passen met een strikte zakelijke baan.

Het ontwikkelen van mobiele apps kan zeker de vrijheid en flexibiliteit bieden waar deze professionals naar op zoek zijn. Omdat ze zeer draagbaar zijn, bieden smartphones app-ontwikkelaars de mogelijkheid om overal met realtime gegevens te werken met behulp van tools zoals Google Drive en Dropbox. Mobiele App Stores (bijvoorbeeld Apple’s App Store, Google’s Play Store) stellen applicatieontwikkelaars in staat om hun applicaties altijd en overal te publiceren en gemakkelijk een deel van de inkomsten uit de verkoop te krijgen.

Het is echter een uitdaging om efficiënte mobiele apps voor verschillende bedrijven te ontwikkelen en deze in App Stores te publiceren met behulp van opkomende technologieën en volgens de richtlijnen van verschillende smartphonebedrijven. Apple heeft bijvoorbeeld het nieuwe iOS 7 geïntroduceerd, dat een frisse mobiele ervaring en een grotere gebruiksvriendelijkheid kan bieden. Maar de mobiele apps die zijn ontworpen voor iOS 6 zullen niet goed werken op iOS 7. Je moet nieuwe apps ontwikkelen die compatibel zijn met dit platform. Apple heeft een herziene licentieovereenkomst voor ontwikkelaars voor app-ontwikkelaars gepubliceerd. De App Store zal die apps weigeren die deze overeenkomst schenden. Ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met de ontwikkeling van mobiele applicaties voor Apple iOS 7, zullen ondernemers zoals de jonge tieners die aan het begin werden genoemd, niet aarzelen om hun innovaties door te zetten.

Een recent Nielsen-rapport benadrukt het feit dat de meerderheid van de 120 miljoen smartphonegebruikers in de Verenigde Staten minstens één keer per maand een winkel- of winkel-app gebruikt. Bedrijven die nieuwe inkomstenstromen willen aanboren, zullen graag hun eigen mobiele apps hebben, aangezien de consumenten van vandaag vrijwel op tablets en smartphones leven. Dit spreekt boekdelen over de vooruitzichten van ondernemers die zich bezighouden met de ontwikkeling van mobiele apps op maat.

Bron: Rajeev Rajagopal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie