Open source webontwikkeling

Open source webontwikkeling

Open Source stelt de gebruikers in staat om de software te bestuderen, te wijzigen en aan te passen. Open Source Software is gemakkelijk en gratis verkrijgbaar en biedt de vrijheid om te lezen, aan te passen en te verspreiden onder de andere mensen. Open source-oplossingen door middel van offshore outsourcingbedrijven zijn over de hele wereld populairder geworden. Tegenwoordig gebruiken zelfs de grote websites zoals Yahoo, Google en verschillende anderen open source software omdat het de kwaliteit verbetert en meer betrouwbaarheid en flexibiliteit geeft tegen zeer lage kosten.

Open source offshore-softwareontwikkelaars zoals PHP-webontwikkeling India zijn een gezamenlijke openbare onderneming die de door de gebruiker gegenereerde inhoud technisch bezit of de inhoudsbewegingen legaal zijn geopend. Open source geeft je de vrijheid om de functies van het programma om welke reden dan ook te gebruiken en de kopieën opnieuw toe te wijzen aan andere gebruikers. Het helpt u ook te begrijpen hoe het programma werkt en helpt u de nodige wijzigingen aan te brengen om aan uw behoeften aan te passen. De distributievoorwaarden van open-sourceontwikkelaars of offshore-softwareontwikkelaars voldoen meestal aan de volgende criteria:

• Gemakkelijke licentie voor elke gebruiker van het programma zonder rekening te houden met de specifieke softwaredistributie.

• De andere software van dat product is niet beperkt.

• Distributie van zowel de broncode als de gecompileerde vorm.

• Toestaan ​​dat het gebruik om wijzigingen aan te brengen verspreid wordt onder dezelfde voorwaarden van de licentie als vastgelegd in de originele software.

• De integriteit van de broncode van de auteur moet worden gehandhaafd.

• Biedt gratis toegang tot alle velden van de onderneming.

• Herdistributie van licenties is toegestaan ​​zonder extra kosten.

• Geeft directe toegang aan de gebruikers zonder een andere licentie uit te voeren.

• De vergunning dient technisch neutraal te zijn.

• Onbelemmerde toegang voor gebruikers van alle groepen.

Website-ontwikkelaars in India bronontwikkelaars die mogelijk offshore-softwareontwikkelaars zijn, zijn bedreven in alle soorten open source en Drupal CMS, zoals Joomla Customization, Cs-cat, Zen-cart, X-cart, PHPBB, Mambo-aanpassing, Magento-ontwikkeling, osCommerce en WordPress. U kunt een website-ontwerper inhuren die bedreven is in het gebruik van de script- en programmeertalen zoals PHP, Perl, Java en Python.

Offshore-outsourcingbedrijven kunnen samen met de offshore-softwareontwikkelaars zeer voordelig blijken te zijn voor kleine en middelgrote bedrijven, omdat ze de kosten verlagen en een veel beter rendement op de investeringen opleveren. Sommige website-ontwikkelaars in India gebruiken op grote schaal Linux, Apache, MySQL-database en PHP (LAMP)-oplossingen. Open source-technologieën bieden een stabiele, aanpasbare en kosteneffectieve oplossing in een snel tempo van ontwikkeling.

Bron: Johng Pratt

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie