Over New Era Cool Base Performance-technologie

Over New Era Cool Base Performance-technologie

New Era is de officiële pet van Major League Baseball en een van de toonaangevende fabrikanten van sportpetten ter wereld. Sinds 1920 is New Era een van ’s werelds belangrijkste hoedenfabrikanten, die een product van superieure kwaliteit produceert dat meer dan 90 jaar van een steeds veranderende mode-, culturele en atletische omgeving heeft overstegen.

Het vermogen van New Eras om een baseballcap van superieure kwaliteit te produceren en op de markt te brengen, heeft zichzelf de titel ‘The Official On-Field Cap of Major League Baseball’ opgeleverd. Wist je dat al je favoriete honkbalspelers uit de Major League tijdens de wedstrijd New Era 5950-petten op het veld dragen?

New Eras’ On-Field Collection-petten zijn voorzien van New Eras’ Cool Base Performance-technologie om u de best presterende hoofddeksels te bieden, terwijl ze de ultieme kwaliteit en comfort bieden, in de meest extreme omstandigheden.

De Cool Base Performance-technologie van New Eras heeft drie belangrijke factoren:

1) revolutionaire wicking

2) superieure droging

3) krimpbestendig

Wat maakt New Era petten met de Cool Base Performance Technology anders dan andere New Era 59Fifty petten?

Het belangrijkste verschil is het materiaal. De petten van de On-Field Collection met de Cool Base Performance Technology zijn gemaakt van 100% polyester, terwijl de meeste andere petten van New Era zijn gemaakt van 100% wol of een 70/30 wol/katoen mix.

Polyester is een synthetisch materiaal dat wordt gebruikt om een aantal verschillende kledingstukken te maken, meestal gemaakt van een mengsel van katoen en polyester. Hier zijn een paar voordelen van het gebruik van polyester:

1) polyester droogt snel

2) polyester behoudt zijn vorm beter

3) polyester is beter bestand tegen schimmel- en meeldauwschade;

Voor Major League Baseball-spelers en andere atleten is het gemakkelijk te begrijpen waarom New Era hun On-Field Collection-petten van polyester maakt. Polyester New Era petten met Cool Base Performance Technology zijn ideaal voor MLB-spelers en andere atleten vanwege de extreme omstandigheden waarin ze spelen. Polyester helpt:

* de hoeden drogen snel in warme omstandigheden, waarbij de muts waarschijnlijk doordrenkt is met zweet, of, in regenachtige, koude omstandigheden.

* de mutsen krimpen niet. New Era petten zijn meestal getailleerd, dus bij blootstelling aan zweet of water zullen wollen of katoenen petten krimpen.

* de mutsen behouden vorm door middel van spelletjes, oefenen, in lockers gegooid worden en op de bodem van sporttassen gepropt worden.

* de doppen behouden kleur beter.

Bij het maken van polyester kledingartikelen zoals New Era-petten, moet u zeer dunne draden van polyethyleentereftalaat (PET) gebruiken die geweven of gebreid zijn om maximale flexibiliteit te bieden.

Door dunne polyestervezels te combineren met de kwaliteit van het stiksel dat New Era biedt, zult u merken dat New Era-petten die zijn gemaakt met de Cool Base Performance-technologie, zacht en zijdeachtig aanvoelen.

Bron: Michael Sbicca

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie