Overbruggingsleningen – Een financiële oplossing op korte termijn voor problemen op lange termijn

Overbruggingsleningen – Een financiële oplossing op korte termijn voor problemen op lange termijn

Ontketen de kracht van overbruggingsleningen

Een overbruggingskrediet is een financieringsoplossing op korte termijn die wordt aangeboden door alternatieve financieringsverstrekkers en private equity-fondsen aan bedrijven en andere commerciële entiteiten. Een kortlopende lening zal echter altijd gepaard gaan met hogere rentetarieven en andere tussen-de-regel details. Een overbruggingskrediet dankt zijn naam aan het feit dat het een financiële brug slaat tussen twee verschillende financieringsperioden.

Hoe werkt een kortlopende lening?

Een voorbeeld: een bedrijf heeft een lening van 1 miljoen dollar gekregen van een bank. Nu wordt de lening in een periode van zes maanden aan dit bedrijf verstrekt. Stel in de tussentijd dat het bedrijf contant geld nodig heeft. Wat zal ik dan doen? Het is simpel: het bedrijf zou naar overbruggingsleningen moeten gaan.

Omdat het een financieringsoptie op korte termijn is, wordt een overbruggingskrediet verstrekt aan een bedrijf met een terugbetalingstermijn van zes maanden tot twee jaar. Dat is precies hoe een overbruggingskrediet werkt. Als u zich meer zorgen maakt over de manier waarop een dergelijke financiële oplossing u ten goede komt, moet u naar een expert op het gebied van overbruggingsfinanciering gaan.

Waarom zijn kortetermijnleningen belangrijk en zijn ze populairder geworden in de conservatieve markten van vandaag?

Nu maakt u deel uit van een hyperconcurrerende zakelijke omgeving waar u veel cruciale beslissingen moet nemen. Sommige van deze beslissingen moeten ongetwijfeld financieel van aard zijn. U moet bijvoorbeeld direct een perceel bedrijfsruimte kopen; je bent naar een vertrouwde commerciële vastgoedadviseur gegaan en zelfs het land ziet er redelijk goed uit, maar je hebt het geld niet.

Wat moet er nu gebeuren? Het antwoord ligt in het veiligstellen van leningen. Dit financieringsformaat geeft u in korte tijd toegang tot hoogwaardige, broodnodige fondsen met minimale due-diligence. Deze fondsen zijn nodig terwijl u een conventionele commerciële lening regelt of wacht tot een lening wordt verwerkt bij een meer traditionele financiële instelling, wat in de meeste markten doorgaans meer dan 120 dagen in beslag neemt vanwege de verschillende inspecties door derden en interne kwaliteit zekerheid beoordelingen.

Een paar belangrijke punten om te onthouden bij het aanvragen van een overbruggingskrediet

Hier zijn een paar punten die u moet onthouden terwijl u een lening aanvraagt.

Geschiktheidscriteria

Net als bij elk ander financieringsformaat, zullen kredietverstrekkers moeten kijken naar de betalingsgeschiedenis en kredietwaardigheid van een kredietnemer. In dit geval moet u onderpand verpanden dat een commercieel, meergezinsland, ontwikkelingsland of een ander waardevol onroerend goed kan zijn. Een bedrijf dat dit specifieke fonds aanvraagt, kan zelfs immateriële zaken, zoals intellectueel eigendom, in pand geven. Sommige financiële instellingen kunnen zelfs eisen dat u uw bedrijfskosten verlaagt terwijl de terugbetaling plaatsvindt.

Opties afsluiten

Terwijl u deze financieringsoptie verlaat, kunt u kiezen uit een van deze drie opties:

  • De eerste optie is om het volledige bedrag terug te betalen.
  • De tweede omvat het aanvragen van andere financieringsopties of leningen.
  • De laatste zal u omvatten om uw onderpand te verkopen.

Dus hier eindigen we de post, investeerders en lezers. Nu kent u bijna alle basismaterialen over een overbruggingskrediet. Als laatste, als u dit stuk nuttig genoeg vond, zou u het met anderen moeten delen en het woord moeten verspreiden over het belang van overbruggingsleningen in de huidige commerciële omgeving.

Bron: Michael Anderson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie