Overzicht van Avast SafeZone-browser – Welke beveiligingsfuncties worden geleverd met de nieuwe veilige browser?

Overzicht van Avast SafeZone-browser – Welke beveiligingsfuncties worden geleverd met de nieuwe veilige browser?

De Avast SafeZone Browser maakt nu deel uit van de meer geavanceerde Secure Browser, die is gebouwd op de nieuwste, meest geavanceerde versie van Chrome. Alle belangrijke SafeZone-functionaliteiten zijn nog steeds aanwezig in de Secure Browser, samen met een Security & Privacy Center.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen overstappen van hun huidige browser naar deze veilige browser is snelheid. Iedereen houdt van de snelle browse-ervaring. U kunt verwachten dat webpagina’s tot 4x sneller worden geladen dan in een “normale” browser.

Er is een hoog niveau van veiligheid en privacy. Deze browser wordt geleverd met een reeks tools zoals bankmodus en HTTPS-codering. Wanneer u het Beveiligings- en privacycentrum opent, kunt u selecteren welke tools u wilt gebruiken. U kunt Avast SafeZone Browser configureren om aan uw persoonlijke beveiligingsvoorkeuren te voldoen. Bankmodus is erg handig omdat het een geïsoleerde sessie opent waarmee u kunt bankieren en winkelen in een 100% veilige, beveiligde omgeving.

De HTTPS-coderingsfunctie dwingt elke website die u bezoekt om alleen HTTPS-codering te gebruiken. Het kan echter niet helpen als de site geen eigen SSL-certificaat heeft. Wilt u uw huidige browser niet opgeven? Avast is ontworpen om efficiënt en gemakkelijk samen te werken met andere populaire browsers.

Andere functies van Avast SafeZone

• AdBlock

• Anti-phishing

• Anti-vingerafdrukken

• Flitsblokkering

• Anti-tracking

• Wachtwoordbeheerder

• Sluipmodus

• Privacyreiniger

• Verlengbescherming

• Ingebouwde video-downloader

Met Avast kunt u al uw bladwijzers en opgeslagen wachtwoorden importeren via de sectie Bladwijzers en gegevens van de Instellingen, die u kunt vinden onder het menupictogram.

Avast SafeZone is compatibel met de meeste Windows-besturingssystemen, helemaal terug naar XP en Vista. Het draait soepel op Home, Professional en Enterprise Editions.

Is Avast SafeZone Browser iets voor u?

Als je een snellere surfervaring en superieure bescherming wilt, dan is dit zeker iets voor jou. Het biedt u een eigen virtuele ruimte en houdt spyware en keyloggers op afstand. Ook als je internet vooral gebruikt voor entertainment en niet voor winkelen/bankieren, is er nog steeds de mogelijkheid om malware en virussen tegen te komen. De ingebouwde video-downloader zorgt ervoor dat je veilig video’s kunt downloaden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over virussen.

Nadat u Avast SafeZone Browser al heeft, moet deze automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwe Secure Browser, die wordt geleverd met alle extra functies en hulpmiddelen. Als u het nog niet hebt, kunt u het krijgen wanneer u een Avast Antivirus-product installeert.

Als u geïnteresseerd bent in de Avast SafeZone-browser, moet u eerst enkele Avast-kortingsbonnen kopen en een van de geweldige cyberbeveiligingsproducten van het bedrijf kopen. Met kortingsbonnen en promotiecodes hoeft u helemaal niet veel geld uit te geven. Geniet van een veilige browse-ervaring met de Avast SafeZone Browser-tools.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie