Panasonic DY-WL10 draadloze adapter voor Viera TC-L42E30

Panasonic DY-WL10 draadloze adapter voor Viera TC-L42E30

Sinds een paar jaar biedt elke grote fabrikant, waaronder Panasonic, een officiële wifi-dongle aan. Panasonic DY-WL10 is een van de bestverkochte accessoires om draadloze connectiviteit toe te voegen aan bepaalde HDTV’s, Blu-ray Disc-spelers en andere thuisbioscoopproducten. Als de officieel aanbevolen draadloze adapter voor Panasonic-tv’s, werkt de DY-WL10 zoals geadverteerd.

Met de draadloze LAN-adapter aangesloten op de USB-terminal, kunt u draadloos genieten van VIERA Connect, Easy IPTV of VIERA Cast samen met andere online inhoud via uw draadloze LAN-router. Met een zeer gevoelige ontvangstantenne is de verbinding stabiel. Nu kunt u uw VIERA HDTV of Blu-ray Disc-speler vrij instellen zonder u zorgen te maken over de bedrading van de LAN-kabel.

Deze draadloze adapter was eenvoudig te installeren en had ons binnen enkele minuten verbonden met de draadloze router. Compatibel met Panasonic DMP-BDT110 en 2011 Panasonic HDTV-modellen zoals TC-P65ST30, TC-P60S30, TC-P50S30 en TC-L42E30. Voor u met oudere modellen werkt de DY-WL10-adapter ook met 2010-modellen zoals DMP-BDT350, DMP-BTD300, DMP-BD85, DMP-BD65, DMP-BD655, SC-BT730, SC-BT330, SC-BT230, SC -BT235 en DMP-B500.

Om sommige redenen vergelijken mensen de door de fabrikant aanbevolen producten en proberen ze naar alternatieven te zoeken. Het is redelijk, voor zover nodig om de beste kwaliteit te vinden of de kosten te verlagen. Onthoud echter dat het vinden van een goed alternatief niet eenvoudig is en tijd kost. Een van de alternatieve producten voor de Panasonic DY-WL10 draadloze adapter die normaal wordt gekozen, is NetGear WNDA3100v2 omdat dat de enige is die kan worden gebruikt in plaats van deze Panasonic-adapter.

Hier zijn enkele conclusies en observaties die verband houden met prestatievergelijking van de NETGEAR WNDA3100v2 vs. Panasonic DY-WL10 draadloze adapter:
– De prijs van beide adapters is vrijwel hetzelfde en er zeker van zijn dat je versie 2 van de Netgear krijgt is nogal dubieus, tenzij je hogere prijzen betaalt bij een lokale elektronicawinkel en direct naar de adapater kunt kijken. De Netgear is veel positioneel, wat ik negatief vond omdat het gemakkelijk te verplaatsen is door rondzwervende katten, geknoei met bedrading, enz. De Panasonic DY-WL10 draadloze adapter leek het maximale signaal op te pikken in bijna alle posities.

– De Panasonic DY-WL10 adapter krijgt sterkere en stabielere verbindingen dan de Netgear.

– Verschillen in PQ of stotteren kunnen net zo goed worden toegeschreven aan een trage breedbandverbinding. Uw beschikbare bandbreedte van uw ISP is echt de snelheidsbeperkende stap, niet de Wireless N-snelheid (zelfs met een matige WiFi N-verbinding).

– Je hebt heel weinig controle over de adapter van de Panasonic Viera HDTV’s of de Bluray. Dit is een dual-band-apparaat en u kunt verbinding maken met 2,4 OF 5 als u een dual-bandrouter heeft. U hebt geen toegang tot de eigenschappen van beide adapters zoals u zou kunnen als deze op een pc was aangesloten.

Hoewel er een waardeloze handleiding bij zit, is de adapter zeer eenvoudig te installeren en werkt perfect. Sluit hem gewoon aan op een USB-poort en u kunt aan de slag. De Panasonic DY-WL10 werkt goed ondanks de negatieve opmerkingen die meer te maken hebben met beschikbaarheid, hoge prijs in vergelijking met andere USB WiFi-adapters (waarschijnlijk waar voor G maar niet voor N). Prijs waar u op moet letten bij het kopen – $ 27,79

Met de draadloze LAN-adapter aangesloten op de USB-terminal, kunt u draadloos genieten van VIERA Cast en andere online inhoud via uw draadloze LAN-router. Met een zeer gevoelige ontvangstantenne is de verbinding stabiel. Nu kunt u uw Blu-ray Disc-speler, Panasonic TC-L42E30 of andere Panasonic Viera HDTV vrij instellen zonder u zorgen te maken over LAN-kabelbedrading.

Bron: Shila D Andrew

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie