Peer-to-peer cryptovaluta

Peer-to-peer cryptovaluta

De concepten van Cryptocurrency moeten worden gewist als u een flexibele, anonieme en veilige valutatransactie wilt hebben. Er zijn veel voordelen die kunnen worden verkregen met behulp van een dergelijke aard van valuta wanneer peer-to-peer-activiteiten gewenst zijn.

De basisvereiste voor het hebben van dergelijke valutatransacties

Om zo’n valutatransactie tussen twee peers te hebben, is er een Blockchain vereist. Als dit aanwezig is, is er geen derde partij nodig die kan worden vertrouwd om dergelijke transacties uit te voeren. Het systeem biedt een manier om een ​​beveiligde transactie te hebben, omdat het voor hackers onmogelijk is om een ​​transactie te manipuleren of om valse gegevens te creëren.

De voordelen van het gebruik van een dergelijk transactiesysteem

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een dergelijke aard van peer-to-peer-transacties. Laten we die eens bekijken.

pseudonimiteit: Elke transactie met behulp van Cryptocurrency heeft een unieke identificatiecode. Het unieke van de identifier is dat deze niet gerelateerd is aan de naam en het adres van de gebruiker. De identificatie kan eenvoudig worden gewijzigd voor elke uitgevoerde transactie door op enkele knoppen te klikken.

Portemonnees: Wallet is een plek waar u uw geld praktisch kunt opslaan en gebruiken voor elke vorm van transactie. Er zijn veel manieren om uw portemonnee veilig te maken. U kunt wachtwoorden, versleutelingen of speciale hardware gebruiken om dergelijke beveiliging te hebben. U kunt gemakkelijk privacy en veiligheid hebben voor het geld dat u in uw portemonnee heeft.

Veilige transacties: U kunt verwachten dat u de veiligste transactie van Cryptocurrency hebt. Een wereldwijd netwerk van computers beheert elke transactie die wordt gedaan. Het is een netwerk dat niet wordt beheerd door een centrale bestuursautoriteit, dus dit gedecentraliseerde karakter van Cryptocurrency stelt iemand in staat een perfecte peer-to-peer-transactie te hebben.

De transactie wordt veiliger gemaakt omdat geld niet met geweld van iemand kan worden afgenomen. Duizenden controles worden uitgevoerd voordat een transactie wordt gedaan en als er een fout wordt gedetecteerd, wordt de transactie stopgezet. Het kan worden gezegd dat een dergelijke transactie veiliger is dan het gebruik van een creditcard.

Geautomatiseerde transactie: Deze aard van peer-to-peer-transacties kan worden geautomatiseerd met behulp van slimme contacten. Het systeem zou de transactie zelf verwerken volgens de door u ingestelde regels. Als u bijvoorbeeld een bepaald bedrag naar een bepaalde rekening wilt laten overmaken nadat u een bepaald fonds heeft gehad, dan zal het systeem deze instructie automatisch volgen.

Snelle afwikkeling: Met dit transactiemiddel hoeft u niet lang te wachten voordat u geld op uw rekening heeft staan. Het peer-to-peer karakter van een transactie die beschikbaar is met behulp van Cryptocurrency, stelt iemand in staat om de tussenpersoon en dus van verschillende bijbehorende parafernalia te verminderen. U kunt dus verwachten dat u op deze manier over de snelste manier van valutatransactie beschikt.

Gemakkelijk betalen:

Het is vrij eenvoudig om te betalen met Cryptocurrency. U hoeft geen forse vergoedingen te betalen of verdere details dan het portemonnee-adres van de ontvanger in te voeren om dergelijke transacties mogelijk te maken. Het bedrag zou binnen enkele seconden naar de ontvanger worden verzonden.

Het is dus gemakkelijk te zien hoe effectief en voordelig het is om peer-to-peer-transacties te hebben met behulp van Cryptocurrency.

Bron: Arash Rahimiardkapan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie