Penisgezondheid voor frequente laptopgebruikers

Penisgezondheid voor frequente laptopgebruikers

Zoals de naam al aangeeft, is een laptop bedoeld om op schoot te worden geplaatst. Maar is dat echt veilig voor de gezondheid van de penis? Veel onderzoeken hebben aangetoond dat langdurig gebruik van een laptop zo dicht bij de penis een nadelige invloed kan hebben op de penis van een man. Dit is wat elke man moet weten.

WiFi maakt je niet steriel: Een veel voorkomende mythe is dat de radioactiviteit van wifi een man onvruchtbaar kan maken. Gelukkig is daar geen waarheid in. Volgens de Cancer Research Society of the United Kingdom is de radioactiviteit van wifi veel te zwak om je biologie te veranderen. De Engelse studie ontkrachtte een wijdverbreide maar gebrekkige studie uit 2011 die wifi onnauwkeurig koppelde aan een lager aantal zaadcellen. Tegenwoordig geloven artsen niet dat er een verband bestaat.

Maar de hitte van uw laptop kan: Dat wil niet zeggen dat laptops geen onvruchtbaarheid veroorzaken. Een studie uitgevoerd door Human Reproduction concludeerde dat na een uur laptopgebruik de temperatuur van het scrotum van een man steeg tot 103 graden van 80. De anatomie van een man is zo ontworpen dat de productie van sperma buiten het lichaam plaatsvindt omdat de natuurlijke lichaamstemperatuur – 98,6 graden – is te heet voor het proces. Het verhogen van de temperatuur van het scrotum tot 103 graden zorgt er daarom voor dat er geen sperma kan worden geproduceerd.

De stijging van de temperatuur, wetenschappelijk bekend als scrotale hyperthermie, belemmert niet alleen het vermogen van een man om sperma aan te maken, het maakt het ook minder waarschijnlijk dat het resterende sperma een eicel bevrucht. De beste manier om dit te voorkomen is door uw laptop tijdens gebruik op een tafel te plaatsen; Het is niet effectief gebleken om een ​​kussen tussen de schoot en de computer te plaatsen om dit probleem te voorkomen.

Het kan u een permanente uitslag geven: Langdurige blootstelling aan infraroodwarmte – het proces waarbij warmte van het ene lichaam naar het andere wordt overgebracht door elektromagnetische straling – veroorzaakt ook erythema ab igne. In de volksmond aangeduid als “toasted skin syndrome”, neemt deze aandoening de vorm aan van een rode uitslag op de penis en is in de meeste gevallen permanent. Door de snelle verspreiding van laptops en technologie is er een merkbare toename van erythema ab igne, volgens de Dermatology Online Journal.

En die uitslag kan kanker veroorzaken: Het nog ergere nieuws is dat het in zeldzame gevallen bekend is dat erythema ab igne kanker veroorzaakt, volgens het American Osteopathic College of Dermatology. Als u hierdoor een langdurige uitslag heeft, is het van essentieel belang om deze consequent te laten controleren en biopsie te laten ondergaan door een medische professional.

Wat kan je doen?

De beste manier om deze problemen te voorkomen, is door alternatieven te zoeken voor het direct op schoot gebruiken van uw laptop. Eén manier is om er zeker van te zijn dat u regelmatig pauzeert van langdurig werk door op te staan ​​en de ruimte de kans te geven af ​​te koelen. Veel computerwinkels verkopen ook speciaal ontworpen producten die de warmte die op uw schoot wordt overgedragen, verminderen. Het is echter belangrijk om een ​​kussen niet als verdediging te gebruiken. Onderzoekers hebben ontdekt dat kussens niet alleen warmte overdragen, maar ook ontvlambaar kunnen zijn.

Elke man die zich zorgen maakt over de gezondheid van zijn penis, moet niet alleen potentiële externe problemen identificeren, maar ook een routine handhaven die is ontworpen om de penis gezond en sterk te houden. Voor veel mannen begint dit met het regelmatig aanbrengen van een penisgezondheidscrème (gezondheidsprofessionals raden Man1 Man Oil aan, waarvan klinisch is bewezen dat het mild en veilig is voor de huid). Wanneer u een penisgezondheidscrème kiest, zorg er dan voor dat u er een vindt die rijk is aan vitamines en voedingsstoffen. Van vitamine e is wetenschappelijk bewezen dat het een krachtige natuurlijke hydrator is en sheaboter is een efficiënt en zacht middel voor de distributie ervan. Vitamine A, een groep van onverzadigde organische voedingsstoffen, staat bekend om zijn vermogen om schadelijke bacteriën te bestrijden.

Bron: John Dugan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie