PHP-webontwikkelingstips die elke webontwikkelaar zou moeten weten

PHP-webontwikkelingstips die elke webontwikkelaar zou moeten weten

Bij toeval ben je een liefhebber van webontwikkeling en wil je weten hoe websites worden gemaakt en gebruikt. Stop allereerst met het stressen van je hersenen en begin out-of-the-box te denken. Vaak kruipend in je hoofd, is het goed dat je de taal leert die helpt bij het ontwikkelen van een website. Tegenwoordig is PHP de eerste keuze van elke ontwikkelaar.

Het zal je verbazen dat meer dan 20 miljoen sites zijn gebaseerd op PHP en enkele van ‘s werelds grootste sites, zoals Wikipedia en Facebook, evenals ‘s werelds grootste open source, waaronder Drupal of WordPress, ook gebaseerd op deze scripttaal. PHP wordt eigenlijk hypertext preprocessor genoemd en is een van de meest gebruikte open source scripttalen voor algemene doeleinden, speciaal gemaakt voor het ontwikkelen van een site. Als ontwikkelaar of nieuwe leerling van deze taal, zou u enkele van de handige tips moeten kennen die u helpen om deze taal gemakkelijk te leren of te gebruiken, en wel als volgt.

Reacties zijn je vrienden: Opmerkingen over uw code zorgen ervoor dat uw taal wordt bijgewerkt, debuggen en andere programmeeractiviteiten echt snel en efficiënt worden. Dus de volgende keer dat u PHP gebruikt voor uw webontwikkeling, vergeet dan niet om opmerkingen te plaatsen. Dit is niet alleen goed voor uw site, maar maakt ook het werk van uw andere teamlid gemakkelijker als u in een team werkt. Hierdoor kunnen ze uw idee van de code gemakkelijk begrijpen, dus maak opmerkingen aan uw beste vrienden en vergeet ze nooit.

Hoe kleiner, hoe beter: Als je denkt dat het schrijven van zoveel regelcodes je een geweldige ontwikkelaar maakt, dan heb je het helemaal mis. Een geweldige ontwikkelaar is iemand die de mogelijkheid heeft om de coderegels te verminderen zonder de uitvoer te veranderen. Onthoud dus altijd code en programmeertools voor gebruikers en herhaal ze niet.

Gebruik de ingebouwde PHP-functie: Heb je ooit geprobeerd te weten waarom deze scripttaal voor algemene doeleinden zo geliefd is bij de ontwikkelaars? Wat maakt het zo geweldig? Zo nee, dan is het antwoord hier. De wereldberoemde webontwikkelingstaal van PHP heeft een ingebouwde functie voor de ontwikkelaars die zowel tijd als geld besparen.

Tevredenheid doet pijn, oefen je kunst: Als je een professional op dit gebied wilt worden, dan is het eerste wat je hoeft te doen stoppen met zelfgenoegzaam te zijn. Je ontwikkelingsvaardigheden worden aangetast als je stopt met oefenen en begint te voldoen aan je werk. Vergeet niet om een ​​goede PHP-ontwikkelaar te zijn een vaardigheid is en hiervoor moet je oefenen met het schrijven van codes in je PHP-scripts. En een andere belangrijke reden om te blijven oefenen, is dat PHP zichzelf regelmatig bijwerkt, dus als je het constant oefent, heb je nog veel meer te leren wat je ontwikkelvaardigheden verbetert.

Bron: Gunjan Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie