Plannen voor een lang leven is slim, maar sommige financiële adviseurs zeggen: "Nee"?

Plannen voor een lang leven is slim, maar sommige financiële adviseurs zeggen: "Nee"?

Meer gezinnen dan ooit tevoren zijn getroffen door langdurige gezondheidszorg. Vanwege de COVID-19-viruscrisis is hier meer aandacht aan besteed. Dit is echter geen nieuw probleem. De vooruitgang in de medische wetenschap zorgt voor een lang leven. Met een lang leven komen de kosten en lasten van veroudering. Deze gezondheidsproblemen kunnen het gevolg zijn van ziekten, ongevallen of gewoon de gevolgen van veroudering.

Mantelzorg is altijd zwaar voor familieleden. De rol van de verzorger is fysiek en emotioneel veeleisend. U kunt echt niet afhankelijk zijn van een echtgenoot, want als u ouder bent, is uw echtgenoot dat ook. Volwassen kinderen hebben hun eigen carrière, gezin en verantwoordelijkheden. Een recente peiling van het Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research zegt dat veel jongvolwassenen al langdurige gezondheidszorg bieden aan oudere dierbaren. Het is niet gemakkelijk voor hen.

De peiling geeft aan dat een derde van de Amerikaanse volwassenen onder de 40 al zorg heeft verleend aan oudere familieleden. Nog een derde verwacht daar de komende vijf jaar een beroep op te doen.

Het risico op langdurige zorg is groot en neemt toe naarmate u ouder wordt. Zodra u de leeftijd van 40 bereikt, zult u veranderingen in uw gezondheid opmerken. Je ziet veranderingen in je lichaam. Naarmate je ouder wordt, zie je achteruitgang in je geheugen.

Dit betekent dat de kans op langdurige zorg minder een ‘als’ is en meer een ‘wanneer’ en ‘hoe lang’.

Het is een feit dat het risico om uitgebreide gezondheidszorg nodig te hebben eenvoudig is: het zal gebeuren, of het zal niet gebeuren.

Als u langdurige zorg nodig heeft, is iemand verantwoordelijk voor het vinden van een familielid om zorg te verlenen of zorg in te kopen, thuis of in een instelling. De overgrote meerderheid van de diensten voor langdurige zorg heeft een bewarend karakter. Er is sprake van justitiële zorg wanneer u hulp nodig heeft bij de normale activiteiten van het dagelijks leven of toezicht nodig heeft vanwege een cognitief probleem zoals de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie.

Een ziektekostenverzekering of, wanneer u 65 bent, Medicare en uw Medicare Supplement vergoeden slechts 100 dagen geschoolde zorg. Langdurige zorg is zowel een cashflowprobleem als een familieprobleem.

Toch willen sommige financiële planners en verzekeringsagenten liever niet dat u langdurige zorgverzekeringen onderzoekt. Velen begrijpen het product, de verzekering, het beleidsontwerp en de kracht van het LTC Insurance Partnership Program, dat beschikbaar is in 45 staten, niet.

Waarom? Er zijn verschillende redenen. Sommigen zijn gewoon niet op de hoogte van de feiten. De meesten van hen zijn zich echter zeer bewust van de impact van de financiële kosten en lasten van de vergrijzing. Dus waarom geen Langdurige Zorgverzekering?

Er is een grote misvatting over de kosten van beleid. Misschien heb je zelfs enkele artikelen gelezen. Ze wijzen op hoge premies of premieverhogingen in de loop van de tijd.

Feit is dat premies voor de meeste mensen zeer betaalbaar zijn. Natuurlijk, als u 75 bent wanneer u een polis afsluit, is de premie gebaseerd op die leeftijd en uw gezondheid op 75-jarige leeftijd. Mensen voegen echter LTC-verzekering toe aan hun pensioenplan voordat ze met pensioen gaan, waarbij het grootste deel in de vijftig is. De meeste van mijn klanten zijn tussen de 45 en 67 jaar oud. Op deze leeftijden zijn premies zeer betaalbaar, vooral als u in goede gezondheid verkeert en uw polis goed is opgesteld.

Premies kunnen meer dan 100% variëren tussen verzekeringsmaatschappijen voor hetzelfde dekkingsniveau.

Beleidsontwerp is van cruciaal belang. De meeste claims hebben betrekking op thuiszorg, die meestal minder kost dan een bekwaam verpleeghuis. Beleid betaalt voor kwaliteitszorg in de setting die u wenst. Er zijn verschillende instellingen voor langdurige zorg, waaronder thuiszorg, dagopvang voor volwassenen, begeleid wonen, geheugenzorg en een traditioneel verpleeghuis.

De American Association for Long-Term Care Insurance zegt dat de meeste claims betrekking hebben op diensten aan huis. De grote bedrijven betaalden in 2020 meer dan $ 11,6 miljard aan uitkeringen aan Amerikaanse gezinnen. Het beleid werkt en werkt erg goed. Ze geven gezinnen keuze en verminderen de enorme lasten die op dierbaren worden gelegd.

Partnership LTC-beleid biedt extra bescherming van activa per dollar. Met een Partnership LTC-polis kunt u net genoeg uitkeringen voor langdurige zorg kopen om uw vermogen te beschermen zonder te veel te kopen en te veel uit te geven.

Sommige verzekeringsagenten en financiële planners willen misschien dat u in plaats daarvan dure levensverzekeringen aanschaft – of erger nog – niets doet en uzelf verzekert.

Zelffinanciering is niet de beste manier om de toekomstige kosten en lasten van de vergrijzing het hoofd te bieden.

Er zijn een handvol uitstekende “hybride” polissen beschikbaar. Dit zijn levensverzekeringen of lijfrenten die specifiek zijn bedoeld voor langdurige zorg. Voor sommige mensen zou dit de beste oplossing kunnen zijn. Maar meestal is een algemene verzekeringsagent of financieel planner niet de persoon om over deze opties te praten.

U heeft een ervaren LTC Verzekeringsspecialist nodig. Er zijn een handvol specialisten in het hele land. Dit zijn mensen, zoals ikzelf, die alle grote bedrijven vertegenwoordigen, het ontwerp en de acceptatie van polissen begrijpen, de kracht van het partnerschapsprogramma kennen en claims hebben verwerkt, zodat ze weten hoe polissen daadwerkelijk worden gebruikt.

In mijn geval heb ik duizenden klanten in het hele land in de 21 jaar dat ik mensen help bij het plannen van veroudering. Onthoud dat premies zijn gebaseerd op uw leeftijd en gezondheid op het moment van de aanvraag, evenals op het aantal voordelen dat u wilt hebben. Deze polissen zijn op maat ontworpen, daarom heeft u een specialist nodig die met alle grote bedrijven samenwerkt om u te helpen de juiste dekking te vinden.

Dus hoe zit het met premieverhogingen. Ja, het is waar dat oudere polissen die tientallen jaren geleden zijn verkocht, premieverhogingen hebben gehad. Deze “legacy”-polissen werden geprijsd en op de markt gebracht voorafgaand aan de regels voor tariefstabilisatie die nu in de meeste staten van kracht zijn.

De huidige LTC-verzekeringspolissen hebben een verzekering die veel wetenschappelijker en conservatiever is dan ooit tevoren. Premies houden nu ook rekening met lage rentetarieven, lage vervalpercentages en daadwerkelijke claimervaring. Volgens de Society of Actuaries hebben de huidige verzekeringen voor langdurige zorg een veel kleinere kans op premieverhogingen in de toekomst.

Ongeacht deze feiten is het voor verzekeringsmaatschappijen niet gemakkelijk om de tarieven voor de producten die tegenwoordig worden verkocht, te verhogen. Dit zou consumenten veel gemoedsrust moeten geven, aangezien ze een manier plannen om spaargeld veilig te stellen en de lasten van uitgebreide zorg voor hun dierbaren te verminderen.

Misschien wel het grootste verschil tussen een specialist in langdurige zorg en een financieel planner of algemeen verzekeringsagent is dat ze de langdurige zorgverzekering alleen als een financiële beslissing beschouwen. Ja, geld is belangrijk. Een specialist langdurige zorg weet echter dat het om familie gaat, uw gezin.

Ja, langdurige zorg is een cashflowprobleem. De gevolgen van langdurige zorg hebben echter ook gevolgen voor uw gezin.

Zonder een plan dat gericht is op uw toekomstige levensduur, is uw gezin verantwoordelijk voor alles. Het eerste wat de volwassen kinderen van mijn cliënten mij vertellen op het moment van de claim, is dat het beleid van hun moeder of vader hen de tijd gaf om familie te zijn. Ze zijn altijd dankbaar voor de hulp waardoor ze liefdevol en ondersteunend konden zijn. Op deze manier kunnen ze quality time doorbrengen met mama of papa en hoeven ze zich geen zorgen te maken over waar het geld vandaan komt of, erger nog, zelf de zorg moeten verlenen.

Door samen te werken met een specialist krijgt u de juiste informatie die u zoekt. Er zijn verschillende referentiewebsites voor onderzoek:

LTC News biedt artikelen en bronnen: http://www.ltcnews.com

US Department of Health and Human Services: https://longtermcare.acl.gov/

Langdurige zorg heeft gevolgen voor u, uw gezin, uw spaargeld en uw levensstijl. LTC Insurance is gemakkelijke en betaalbare activabescherming. Deze plannen beschermen niet alleen uw spaargeld, maar verminderen ook de lasten voor gezinsleden. Laat uw financiële planner om te gaan met uw beleggingsfonds, aandelen en obligaties. Dat is hun expertise. Laat een algemene verzekeringsagent u de beste deal geven voor uw woning- en autoverzekering. Maar zoek voor langdurige zorg de hulp van een deskundige. Handel voordat u met pensioen gaat om te profiteren van lagere premies en uw algehele betere gezondheid.

Bron: Matt McCann

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie