Planningstips voor het bouwen van een Microsoft Access-database

Planningstips voor het bouwen van een Microsoft Access-database

In mijn nieuwste eBook over het bouwen van een database, behandel ik een gedeelte over het plannen van uw database voordat ontwikkelaars deze moeten ontwikkelen en implementeren. Voordat ze het weten, is het te laat wanneer ze beseffen hoe slecht ze zijn en nu vertrokken met mogelijk een oefening om te keren en ongedaan te maken!

Dus, om op het juiste spoor te beginnen, hier is een uittreksel voor uw referentie…

Reverse engineering? Ik krijg vaak de vraag Hoe ontwerp je een goede database? Mijn simpele antwoord, ik reverse engineer het!

Het is een techniek die ik al vaak heb gebruikt en het werkt heel goed voor mij. Het proces naar een goed

Microsoft Access-databaseontwerp heeft niets te maken met Microsoft Access of een andere databasetoepassing.

De methodieken die ik in de loop der jaren ben tegengekomen, laten me met veel vragen achter over “Verantwoorden de vaak besproken methodieken het eindresultaat echt?”

De hoeveelheid tijd en complexiteit van de technieken in Microsoft Access-databasemethodologieën en systeemanalyse is soms een enorme overhead van uw tijd en de theorieën zijn soms twijfelachtig – het kan voor anderen werken en dat is geweldig!
Dus hier is hoe ik het Reverse Engineering-proces start…

Databaseplanning kan (vooral voor nieuwelingen) u flink de stuipen op het lijf jagen! Maar als u wat tijd besteedt aan het maken van een takenlijst van de stappen die nodig zijn wanneer u begint met het bouwen van uw Microsoft Access-database, en als u elk item controleert wanneer dit is voltooid, is dit een goed begin en blijft u gefocust.

Maar goed, zelfs voordat je een enkel teken op dat toetsenbord typt en je eerste tafel bouwt, is het volgende proces een oefening met pen en papier (of een teksteditor op je computer) en het is niet nodig om Access op dit punt zelfs maar te starten .

Onthoud dat Access een hulpmiddel is voor databasebeheersystemen en dat het dient als hulpmiddel voor uw processen en u niet dicteert hoe u uw bedrijf moet runnen. Dit artikel gaat dus over uw processen en hoe deze in een gestructureerde Microsoft Access-database passen.
Ik heb een 7-stappenplan voor ‘reverse engineering’ zoals hieronder weergegeven: Microsoft Access-database

In feite zijn de eerste vijf stappen van cruciaal belang omdat ze het ‘back-end’-databasesysteem zullen bepalen en uiteindelijk definiëren. De overige twee stappen behandelen het ‘front-end’ databasesysteem en worden in sommige gevallen nooit overwogen omdat gebruikers misschien alleen met de ‘back-end’ willen werken.

MS Access is een geweldige databasetool en heeft geweldige ingebouwde functies om u te helpen een database te maken en meer te ontdekken.
Over Auteur: Het is de toonaangevende website over het leren bouwen van een Access-database met behulp van de meest effectieve technieken. In dit artikel wordt gesproken over Microsoft-toegang. Ga voor meer informatie naar https://www.accessdatabasetutorial.com/

Bron: Ben Beitler

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie