Pointer Excel II digitale acupunctuur & drukpuntzoeker Review

Pointer Excel II digitale acupunctuur & drukpuntzoeker Review

Pointer Excel II Digital Acupuncture & Pressure Point Locator is de nieuwste zelfgenezende gadget op de markt. Ik ben een grote fan van acupunctuur. Ik bezocht mijn acupuncturist om de week, maar met mijn hectische schema op het werk, kon ik de tijd niet meer inlassen om hem te bezoeken. Ik heb het product gekocht om te kijken of het een goed alternatief kan zijn voor een bezoek aan de acupuncturist.

Elektroacupunctuur is de nieuwe term voor deze gadget. Het gebruikt geen naalden. In ruil voor de naalden heeft het een puntig deel dat acupunctuurpunten kan detecteren en dat punt kan stimuleren. Wanneer u de gadget inschakelt en de detectiesonde voorzichtig door uw handpalm laat lopen, zal de gadget drukpunten lokaliseren. Het zal knipperen wanneer het er een heeft gedetecteerd. Het enige wat je nodig hebt is om dat punt te stimuleren door dezelfde puntige sonde te gebruiken.

Is het beter dan mijn acupuncturist? Nee. Mijn acupuncturist is de beste. Maar het is de tweede beste. Ik vind het geweldig dat ik acupunctuur op mezelf kan doen wanneer ik maar wil. Ik hou van de sensatie wanneer ik de drukpunten stimuleer die de gadget heeft gedetecteerd. Ik vind het geweldig dat het handig is en dat het me op een bepaalde manier meer ontspannen maakt.

Wat betreft de behandeling van pijntjes en kwalen, mijn acupunctuursessie met mijn acupuncturist is effectief, maar ik merk dat dit digitale acupunctuurapparaat de kleine spanningen en pijnen in mijn lichaam kan verbeteren. Ik heb altijd nekpijn op het werk en als ik de drukpuntzoeker en digitale acupunctuur op mijn handpalmen en voetzolen gebruik, verdwijnt de nekpijn in korte tijd.

Bron: Erika Ayala

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie