Populaire WordPress e-commerce plug-ins nuttig voor uw e-winkel

Populaire WordPress e-commerce plug-ins nuttig voor uw e-winkel

Tegenwoordig vertrouwen de meeste mensen op internet om dingen te kopen en dus is er een aanzienlijke hausse in de e-commerce-business. Het opzetten van uw online winkel is niet langer een moeilijke taak, aangezien we tal van platforms hebben die worden gebruikt om eCommerce-winkels te ontwikkelen. We weten allemaal dat WordPress zijn reis was begonnen als een prachtig blogplatform, maar vandaag is het uitgegroeid tot een robuuste oplossing waarmee bedrijfseigenaren een functierijke eCommerce-website kunnen maken tegen effectieve tarieven. Met WordPress en verschillende plug-ins die beschikbaar zijn, kunt u nu vrij eenvoudig eCommerce-sites voor uw bedrijf maken.

Als je plannen hebt om een ​​eCommerce-site te maken met WordPress, dan zijn hier enkele van de plug-ins die mogelijk het beste bij je passen. De plug-ins die hier worden besproken, zijn gratis te gebruiken en zijn gewoon perfect voor het bouwen van winstgevende WordPress e-stores.

WP e-commerce: Dit is een eenvoudige maar krachtige WordPress eCommerce plug-in die er al vele jaren is. Met de plug-in kunt u HTML en CSS aanpassen, zodat u volledige controle heeft over het uiterlijk van de e-store. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkopen van fysieke inventaris, lidmaatschappen of abonnementen of zelfs digitale downloads, deze geweldige plug-in helpt om alles gemakkelijk te verkopen. Met meer dan 2,9 miljoen downloads is het de op één na populairste plug-in die door bedrijfseigenaren wordt gebruikt. Het gestroomlijnde afrekenproces helpt om de conversieratio van de winkel drastisch te verhogen. En bovendien integreert de plug-in perfect met veel verladers en betalingsverwerkers en helpt het om extra functionaliteiten toe te voegen aan je winkel.

WooCommerce: Deze plug-in is gebouwd door ontwikkelaars van WooThemes en is de meest populaire en meest gebruikte gratis plug-in voor de ontwikkeling van WordPress-websites. Het zit boordevol topfuncties en deze zeer uitbreidbare plug-in stelt u in staat om van uw site een e-store van een miljoen dollar te maken. Het beste hiervan is dat de gouden collectie voor betaalde en gratis thema’s en extensies het beste is om aan uw specifieke zakelijke behoeften te voldoen. Een WordPress-ontwikkelingsbedrijf kan PayPal Standard-integratie, meerdere verzendopties, eenvoudig voorraadbeheer, flexibele coupons en dergelijke gebruiken.

Eenvoudige digitale downloads: Dit is een functierijke en lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken eCommerce-oplossing voor het gratis verkopen van digitale downloads via WordPress. De plug-in biedt handige functies die digitale goederen kunnen blijven verkopen en biedt een krachtig rapportagesysteem waarmee u uw inkomsten en verkopen kunt zien via eenvoudig te analyseren gegevenstabellen en interactieve grafieken. Het wordt geleverd met meer dan 200 extensies en thema’s die eenvoudig kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Jigoshop: Dit is een andere betrouwbare en beveiligde WordPress eCommerce-plug-in van Jigowatt. Deze plug-in is het meest geschikt voor kmo’s en biedt een intuïtief dashboard waarmee u uw e-store eenvoudig in enkele minuten kunt opzetten en beheren. U kunt kiezen uit meer dan 30 aanpasbare thema’s op basis van uw behoeften en genieten van meer dan honderd krachtige extensies om uw e-winkel naar een hoger niveau te tillen. De verschillende rapportagefuncties omvatten sorteerbare verkoopgrafieken en voorraadrapporten waarmee u kunt controleren hoe uw winkel presteert.

Marktpers: Deze plug-in is gemakkelijk aanpasbaar, goed ontworpen en rijk aan functies en het belangrijkste motief achter de creatie ervan is om de gebruikers een mooie en plezierige online winkelervaring te bieden zonder dat er extensies nodig zijn. Het is een inspanning om de krachten van verschillende plug-ins samen te brengen in één eCommerce-oplossing.

Bron: Prince N

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie