Praktische tips voor het verhandelen van cryptovaluta

Praktische tips voor het verhandelen van cryptovaluta

Ik heb de prestaties van cryptocurrencies al een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden om een ​​idee te krijgen waar de markt naartoe gaat. De routine die mijn basisschoolleraar me leerde – waar je wakker wordt, bidt, je tanden poetst en je ontbijt neemt, is een beetje verschoven naar wakker worden, bidden en dan internetten (beginnend met coinmarketcap) om te weten welke crypto-activa erin zitten het Rode.

Het begin van 2018 was geen mooi jaar voor altcoins en herkenbare activa. Hun optreden werd verlamd door de frequente meningen van bankiers dat de cryptobubbel op het punt stond te barsten. Desalniettemin zijn fervente cryptocurrency-volgers nog steeds aan het “HODLen” en eerlijk gezegd oogsten ze veel.

Onlangs keerde Bitcoin terug naar bijna $ 5000; Bitcoin Cash kwam in de buurt van $500, terwijl Ethereum vrede vond op $300. Vrijwel elke munt werd geraakt, afgezien van nieuwkomers die zich nog in de opwindingsfase bevonden. Op het moment van schrijven is Bitcoin weer op het goede spoor en wordt het verkocht voor $ 8900. Veel andere crypto’s zijn verdubbeld sinds de opwaartse trend begon en de marktkapitalisatie rust op $ 400 miljard van de recente top van $ 250 miljard.

Als je langzaam aan het opwarmen bent voor cryptocurrencies en een succesvolle handelaar wilt worden, zullen de onderstaande tips je helpen.

Praktische tips voor het verhandelen van cryptocurrencies

• Begin bescheiden

Je hebt al gehoord dat de prijzen van cryptocurrency omhoogschieten. U hebt waarschijnlijk ook het nieuws ontvangen dat deze opwaartse trend niet lang zal duren. Sommige nee-zeggers, meestal gewaardeerde bankiers en economen, noemen ze meestal plannen om snel rijk te worden zonder een stabiele basis.

Dergelijk nieuws kan ervoor zorgen dat u gehaast investeert en geen matiging toepast. Een kleine analyse van de markttrends en goede valuta’s om in te beleggen, kan u een goed rendement garanderen. Wat u ook doet, investeer niet al uw zuurverdiende geld in deze activa.

• Begrijpen hoe uitwisselingen werken

Onlangs zag ik een vriend van mij een Facebook-feed posten over een van zijn vrienden die ging handelen op een beurs waarvan hij geen idee had hoe het werkt. Dit is een gevaarlijke zet. Bekijk altijd de site die u wilt gebruiken voordat u zich aanmeldt, of in ieder geval voordat u begint met handelen. Als ze een dummy-account bieden om mee te spelen, maak dan van de gelegenheid gebruik om te leren hoe het dashboard eruitziet.

• Sta er niet op om alles te verhandelen

Er zijn meer dan 1400 cryptocurrencies om te verhandelen, maar het is onmogelijk om ze allemaal te behandelen. Door uw portefeuille te spreiden over een groot aantal crypto’s dan u effectief kunt beheren, wordt uw winst geminimaliseerd. Selecteer er gewoon een paar, lees er meer over en hoe u hun handelssignalen kunt krijgen.

• Nuchter blijven

Cryptocurrencies zijn volatiel. Dit is zowel hun vloek als een zegen. Als handelaar moet u begrijpen dat wilde prijsschommelingen onvermijdelijk zijn. Onzekerheid over wanneer je een zet moet doen, maakt iemand tot een ineffectieve handelaar. Maak gebruik van harde gegevens en andere onderzoeksmethoden om er zeker van te zijn wanneer u een transactie moet uitvoeren.

Succesvolle handelaren behoren tot verschillende online forums waar cryptocurrency-discussies over markttrends en signalen worden besproken. Natuurlijk kan uw kennis voldoende zijn, maar u moet op andere handelaren vertrouwen voor meer relevante gegevens.

• Diversifieer zinvol

Vrijwel iedereen zal u vertellen om uw portefeuille uit te breiden, maar niemand zal u eraan herinneren om met valuta’s om te gaan die in de echte wereld worden gebruikt. Er zijn een paar waardeloze munten waarmee je snel geld kunt verdienen, maar de beste cryptovaluta om mee om te gaan, zijn die welke bestaande problemen oplossen. Munten die in de echte wereld worden gebruikt, zijn meestal minder volatiel.

Diversifieer niet te vroeg of te laat. En voordat u een stap zet om crypto-activa te kopen, moet u ervoor zorgen dat u de marktkapitalisatie, prijswijzigingen en dagelijkse handelsvolumes kent. Het houden van een gezonde portefeuille is de manier om veel uit deze digitale activa te halen.

Bron: Rodgers Aluvisia

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie