Premium internetbeveiligingssoftware – Avast Premier Review

Premium internetbeveiligingssoftware – Avast Premier Review

In de huidige cyberwereld is beveiliging een belangrijk probleem voor internetgebruikers. Dit vereist de noodzaak van een middel om kwaadaardige cyberbedreigingen in de vorm van ransomware, spyware, adware enz. tegen te gaan. Antivirusprogramma’s hebben internetgebruikers meer bescherming en veiligheid geboden. Avast maakt een van de beste en meest populaire antivirussoftware. Avast staat bekend als een van de pioniers op het gebied van cyberbeveiliging met een aanzienlijk marktaandeel. Hun premium beveiligingssoftware wordt de Avast-première genoemd. Dit premium antivirusprogramma biedt gebruikers bescherming door de integratie van verschillende beveiligingscomponenten zoals een firewall, antivirusengine enz. Een ander essentieel product dat door het bedrijf wordt geleverd, is de Avast internetbeveiligingssoftware. Het selecteren van het product dat bij uw behoefte past, hangt grotendeels af van het scenario. Hier is een recensie die u waardevolle informatie biedt waarmee u kunt vaststellen dat de Avast Premier een betere optie is.

Functies van Avast Premier

Enkele van de taken van de Avast Premier-beveiligingssoftware omvatten:

Gebruiksgemak en heeft een goede gebruikersinterface.

Identificatie en verwijdering van malware van uw computersysteem.

Bescherming tegen netwerkaanvallen bij verbinding met internet.

Verschillen en overeenkomsten tussen Avast Premier en Avast internetbeveiliging

De overeenkomsten tussen Avast Premier en Avast internetbeveiliging zijn onder meer:

Beide bieden bescherming en kerncomponenten/modules.

Ze voorkomen dat malware en hackers toegang krijgen tot uw systeem. Het voorkomt ook de uitvoering van kwaadaardige code en processen op uw computersysteem.

Ze updaten alle softwaretoepassingen van derden die op uw computer zijn geïnstalleerd, zodat u beveiligingspatches kunt verkrijgen.

Blijkbaar hebben beide voor een groot deel hetzelfde te bieden. Als u ondanks de kosten op zoek bent naar iets beters, is Avast Premier een betere optie. Voor het geval u van plan bent wat dollars te besparen, kunt u kiezen voor de goedkopere Avast-internetbeveiliging.

Functies

Enkele voordelen van Avast premier Inclusief:

De antivirus-engine verwijdert het virus snel van uw computersysteem en is zeer actief.

Het biedt een goede gebruikerservaring vanwege het gebruiksgemak en het uitstekende ontwerp van de gebruikersinterface.

Het biedt een hoog niveau van veiligheid en bescherming bij verbinding met onbeveiligde draadloze netwerken met behulp van de firewall.

De geavanceerde instellingenoptie geeft experts en professionele gebruikers de mogelijkheid om de software te gebruiken.

nadelen

Avast premier verlengt de tijd die nodig is om uw computer op te starten.

Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht om telefonisch toegang te krijgen tot de klantenondersteuning.

De component webschild werkt niet goed en als gevolg hiervan zijn gebruikers nog steeds vatbaar voor phishing- en spoofing-aanvallen.

Antivirusscans door de Avast Premier zijn niet automatisch en er is geen functie om automatisch verwisselbare mediastations te scannen wanneer ze in uw computersysteem worden geplaatst.

Avast SafePrice, een webbrowserextensie, is een functie die is geïnstalleerd door de beveiligingssuite. Helaas heeft het niets met veiligheid te maken. Het is gewoon een andere manier om geld van gebruikers af te persen.

U moet een extra vergoeding betalen om de gebundelde applicatie te gebruiken.

Ze hebben Ouderlijk toezicht niet opgenomen als onderdeel van wat ze aanbieden in hun beveiligingssuite.

U krijgt geen gedetailleerde informatie over wat er op uw computersysteem is gebeurd, omdat er geen logboeken voor zijn.

Bron: Busayo Akinpetide

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie