Prestatietips voor FarmTown

Prestatietips voor FarmTown

Laat je niet ontmoedigen door langzame gameplay. Met deze prestatietips van FarmTown krijgt u sneller meer gedaan dan ooit tevoren.

Hoewel de meeste van deze tips vrij voor de hand liggend en rechttoe rechtaan zijn, realiseren de meeste mensen zich ze niet en hoe ze het spel aanzienlijk kunnen vertragen. Vooral op computers die een trage internetverbinding hebben. Zelfs als u DSL of kabel gebruikt, zullen deze tips u helpen met de prestaties.

Bomen uitschakelen – Het is het beste om bomen uit te schakelen als u ze niet gaat oogsten. Maak je geen zorgen, als iemand je boerderij bezoekt, zullen ze de bomen nog steeds zien, ze zijn alleen niet zichtbaar voor jou terwijl je op je boerderij aan het werk bent. U kunt deze instelling in niemand anders dan het instellingenpaneel wijzigen.

Dieren bevriezen – Je wilt niet dat dieren overal heen en weer friemelen terwijl je FarmTown probeert te spelen. Als u ze bevriest, verbetert u ook uw prestaties.

Je kunt ook van gebouw en bloemen afslaan. Ik vind het altijd leuk om alles zo te verbergen totdat ik klaar ben met het planten en ploegen van mijn boerderij. Als alles recht staat en je wok gaar is, kun je hem altijd weer aanzetten. Een andere leuke functie van het verbergen van alles op deze manier is dat het helpt om bij die velden te komen die verborgen zijn door gebouwen, bomen of bloemen. Als u al deze dingen uitschakelt, kunt u uw FarmTown-spelprestaties verbeteren.

Verander van browser – Ook al heb ik geen benchmarks om dit te bewijzen, en het is puur gebaseerd op mijn mening. Zorg ervoor dat je het spel in de browser Firefox of Google Chrome speelt. Het FarmTown-spel lijkt voor mij veel sneller te spelen in deze browsers. Probeer het zelf en kijk of het ook uw prestaties ten goede komt.

U kunt ook de muziek op de achtergrond en de geluiden uitschakelen om de prestaties te verbeteren. Als je al een tijdje hebt gespeeld, heb je waarschijnlijk de mute-knop al gevonden, omdat het behoorlijk vervelend kan zijn om gedurende lange tijd naar de FarmTown-muziek te luisteren.

Hoewel elke boerderij anders zal zijn en we allemaal willen dat onze boerderijen er uniek uitzien en opvallen in een menigte. Het is het beste om te onthouden dat alle grafische elementen downloadtijd aan de gameplay toevoegen. Een boerderij met slechts vier grafische elementen op de pagina zal bijvoorbeeld sneller laden dan een grote boerderij met vijftig items op de boerderij. Dus als je het item niet gebruikt, leg het dan gewoon in de opslag en laat het niet zien. Dat kan ook de prestaties van uw FarmTown-game ten goede komen.

Bron: Jake Clark

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie