Private Finance Services aangeboden door Pfser in Estland en Letland

Private Finance Services aangeboden door Pfser in Estland en Letland

Private financiële diensten

Particuliere financiering is een gemakkelijke en veilige manier om aan uw behoeften te voldoen. Met dit in gedachten hebben we een systeem ontwikkeld waarbij onze experts altijd beschikbaar zijn om u te helpen bij het nemen van beslissingen over financiële aspecten. Niet alleen dit ze brengen de beste aanbieding voor u. We maken het leven gemakkelijker door leningen te verstrekken die voldoen aan uw huidige eisen en verplichtingen. Als u een bedrijf runt of op het punt staat een bedrijf op te starten, zal onze website fungeren als een zeer waardevolle aanwinst voor uw bedrijf.

Bedrijfsoprichting in Estland

Als je start-up in Estland is, zul je ervan genieten. Dit land is offshore-zone vanwege de verlaging van de winstbelasting tot nul. Het land maakt sinds 2004 deel uit van de Europese Unie. Deze jurisdictie staat niet op de zwarte lijsten”. Door in Estland te starten, draagt ​​een ondernemer dus een minimale belastingdruk; hij kan onderhandelingen vermijden bij de verkoop van zijn goederen in lidstaten.

Cryptovaluta in Estland

Cryptocurrency kan worden gezien als een digitale tegenhanger van fiat-valuta. Je kunt het gebruiken om te ruilen. In de afgelopen jaren heeft cryptocurrency de wereld stormenderhand veroverd. Bitcoin is de meest veelbelovende cryptocurrency. Het wordt meestal gebruikt voor intercontinentale geldoverdrachten omdat het goedkoper is dan het gebruik van banken of diensten zoals PayPal. Het is veilig en gedecentraliseerd. Het maakt gebruik van blockchain-technologie en kan nooit worden gehackt.

Estland is de favoriete plek voor de meeste zakenmensen voor hun cryptocurrency ICO. ICO staat voor Initial Coin Offering. In de afgelopen jaren heeft Estland een snelle toename gezien van het aantal ICO’s in zijn bodem. Als we het vanaf 2007 hebben, heeft Estland alleen al meer dan 700 cryptocurrency geregistreerd.

De markt voor cryptocurrency is in opkomst en Estland is de hub.

Bedrijfsregistratie in Estland

Dit is een heel eenvoudig en snel proces. Het enige dat u hoeft te doen, is deze eenvoudige stappen te volgen. Betaal een voorschot van 50%. Kies vervolgens het bestaande bedrijf of meld u aan voor een nieuw bedrijf. Daarna specificatie van informatie over de eigenaar en gemachtigde vertegenwoordigers. Bezorg het bestaande document vervolgens per DHL-post op elke bestemming. Offshore zone in Estland stelt geen eisen aan werkvergunningen, maar dit geldt niet voor de procedure voor visum categorie D.

Bedrijfsoprichting in Letland

Letland is zeer geschikt om zaken te doen. Sommige zakenlieden zijn vrijgesteld van het betalen van belastingen. De bedrijfsregistratie is niet zo duur. Dit land geeft de voorkeur aan internationale partnerschapsbedrijven.

Bedrijfsregistratie in Letland

In Letland heb je maar één dag nodig om een ​​bedrijf te registreren. Omstandigheden waarin u mogelijk meer dan een dag nodig heeft, zijn als volgt:

  • Overdracht van registratiedocumenten
  • Eindafrekening
  • Registratie van gegevens
  • Communicatie vereist met de banken
  • Versturen van de nodige documenten naar de betrokken instellingen
  • Invullen van de bedrijfsformulieren
  • Het communiceren van de ontvangen feedback.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie