Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Overzicht websites en domeinnamen

Tower Bridge Londen Engelse website

Een prachtige foto van de Tower Bridge in Londen

Websites voor Engelstalig sprekende bevolking

Sofie beschikt over enkele domeinnamen en websites die bedoeld zijn voor Engelstalig sprekende inwoners van vele gebieden ter wereld. De Engelse taal is dan ook een taal die zowat overal ter wereld gekend is, ook al is ze niet overal erkend als officiële taal.

Websites voor het Verenigd Koninkrijk

Enkele websites zijn specifiek bedoeld voor het Verenigd Koninkrijk, zoals een vergelijkingswebsite voor de aankoop van mobiele abonnementen en smartphones. Ook zijn er websites voorzien met speciale aanbiedingen voor het Verenigd Koninkrijk, maar ook daarbuiten. De websites die voorzien zijn voor het Verenigd Koninkrijk, zijn dus gemaakt voor Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Echter zijn er ook aanbiedingen te vinden van winkels en reisbureaus die wereldwijd leveren. Daarom kunnen de sites ook gebruikt worden voor andere landen ter wereld.

Overzicht van Engelse websites

Hier volgt een overzicht van de Engelse websites die momenteel in het bezit zijn van Sofie.

  • compareukphones.com
  • offer.me.uk
  • shoevintage.com
  • shopbuyuk.com
  • storelist.co.uk

Op bovenstaande websites worden aanbiedingen, producten en reizen gepubliceerd van bedrijven die daarvoor hun toestemming hebben gegeven. De aankopen en boekingen gebeuren bij de bedrijven zelf en dus niet bij Sofie.

Andere Engelstalige websites

Ben je op zoek naar een specifieke website voor de Engelstalige bevolking? Laat dan zeker iets weten, zodat Sofie haar portfolio kan uitbreiden met een website die aan uw wensen voldoet.

Engelstalige landen en gebieden ter wereld

Er zijn heel wat landen waar Engels de officiële taal is, of één van de officiële talen die in het land gesproken worden. Deze lijst is echter veel te lang om op te sommen, maar de belangrijkste landen waar Engels als officiële taal gesproken wordt, zijn: Amerika, het Verenigd Koninkrijk, India, Australië, Pakistan, de Filipijnen, Nigeria, Canada, Zuid-Afrika, Kenia, Nieuw-Zeeland, Ierland en nog vele andere landen!