Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Overzicht websites en domeinnamen

Franstalige websites

Een zeer mooie foto van de Eiffeltoren in Parijs

Websites voor Franstalige landen en regio’s

Sofie bezit enkele Franstalige websites. Deze werden origineel geïmplementeerd voor Franstalig België, maar al snel werd duidelijk dat deze websites ook organische bezoekers ontvingen vanuit Frankrijk, Luxemburg, Canada en enkele gebieden in Amerika. Daarom worden deze in de toekomst meer uitgebreid voor Franstalige gebieden wereldwijd.

Shopping en vakanties

Aangezien online winkelen en vakanties 2 grote pijlers zijn op het internet, werd er gestart met 2 algemene websites, één voor online shoppen en één voor vakanties. De producten en vakanties die worden weergegeven op de websites, zijn van touroperators en winkels die hiervoor hun akkoord gaven. Er worden dus enkel reizen en producten gepubliceerd waarvan de eigenaar zijn akkoord gaf voor een samenwerking.

Franse websites

Hier volgt het overzicht van Franse websites.

  • offrevacances.be
  • shoppingpascher.be

Het gaat hier over affiliate websites waarbij Sofie producten verzamelt en publiceert. Aankopen en boekingen gebeuren niet bij Sofie, maar op de website van de winkel of de touroperator. Garanties, retouren, annuleren en andere voorwaarden zijn dus ook verbonden met de handelaar en touroperator.

Andere Franstalige websites

Ben jij ook Franstalig en mis je een bepaalde Franse website in België of daarbuiten? Laat het dan zeker weten, want Sofie kan haar portfolio altijd uitbreiden!

Franstalige landen en gebieden ter wereld

Wereldwijd zijn er heel wat regio’s waar men Frans praat. In sommige landen wordt er enkel Frans gesproken, terwijl er in andere landen ook andere talen worden gesproken. Wel is het altijd leuk en interessant om te weten waar er precies Frans gesproken wordt. Dat is voornamelijk in volgende landen en streken: België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Monaco, Mauritius, Burundi, Sint-Maarten, Canada, Senegal, Centraal Afrikaanse Republiek, Jersey, Equatoriaal-Guinea, Wallis en Futuna, Saint-Barthélemy, Haïti, Nieuw-Caledonië, Saint-Pierre en Miquelon, Ivoorkust, Guinee, Guernsey, Mali, Frans-Polynesië, Aosta-vallei, Burkina Faso, Congo-Kinshasa, Congo-Brazzaville, Madagaskar, Kameroen, Niger, Tsjaad, Rwanda, Benin, Togo, Gabon, Comoren, Djibouti, Vanuatu en de Seychellen. Uiteraard kunnen er nog gebieden zijn waar er Frans gesproken wordt, maar dit zijn de belangrijkste.