Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Overzicht websites en domeinnamen

Osaka Japan Business Park

Een prachtige foto van het business park in de stad Osaka, Japan.

Business websites

Sofie heeft ook enkele websites in haar bezit voor zakelijke doeleinden. De hoofdwebsite Sofie.be is één van deze. Ook zijn er nog andere websites waar opleidingen op verzameld staan, om je kennis uit te breiden, of een website met meer informatie over webdesign en het maken van een nieuwe website.

Sofie.be

Zoals hierboven reeds vermeld werd, is deze website Sofie.be een website die ook voor zakelijke doeleinden gemaakt werd. De websites en domeinnamen die Sofie bezit zijn op deze site opgesomd, maar ook is er meer informatie te vinden over de speciale diensten die Sofie aanbiedt, zoals: grafische ontwerpen, webdesign, copywriting, security, back-up en nog veel meer.

Overzicht van zakelijke websites

Volgende websites behoren tot het portfolio van Sofie.be.

  • opleidingleren.be
  • opleidingleren.com
  • opleidingleren.nl
  • sofie.be
  • sofiedevalck.com

Website gehackt? Wat nu?

Als je website gehackt is, dan is dat natuurlijk een groot probleem. Je geraakt niet meer in je admin gedeelte, of je kan geen data meer aanpassen. Het is zelfs mogelijk dat je website weg is en dat er alleen maar rare, Chinese tekens te zien zijn. Wat moet je dan doen? Sofie kan dit voor jou oplossen. Er moeten bestanden opgeschoond en verwijderd worden. Als dit gebeurd is, is je website opnieuw zichtbaar. Echter kan het zijn dat de hackers de site opnieuw aanvallen. Voor dit probleem heeft Sofie de juiste oplossing. Door het gebruik van de plugin “Sofie.be – 24/24 Monitoring – Security & Backup” kan je jouw website beveiligen tegen aanvallen. De plugin zorgt dus voor de beveiliging van je website, de plugin maakt elke dag een back-up die je kan terugplaatsen in geval van problemen, de plugin scant de website dagelijks op malware en verwijdert deze indien er malware gevonden wordt. Ook zorgt de plugin voor kwetsbare aanvallen van buitenaf. De IP adressen van opzettelijke loginpogingen worden geblokkeerd, zodat ze vanaf dat IP adres niet meer kunnen inloggen. Ook kunnen er rapporten gegenereerd worden met de informatie van jouw website.

Andere diensten nodig?

Ben je op zoek naar speciale diensten voor je website, of andere zakelijke diensten? Stuur dan zeker een bericht, misschien kan Sofie je hiermee verder helpen!