Pruvit begrijpen: kunt u echt geld verdienen met Pruvit?

Pruvit begrijpen: kunt u echt geld verdienen met Pruvit?

Pruvit werd voor het eerst geregistreerd in 2013 en biedt een productlijn die is ontworpen om uw lichaam te helpen ketose te bereiken, waardoor u tot een pond per dag kunt afvallen, uw IQ kunt verhogen en uw energie kunt verhogen. Naast het aanbieden van een product dat uw lichaam helpt ketose te krijgen, biedt Pruvit ook een zakelijke of inkomensmogelijkheid waardoor u geld kunt verdienen door thuis hun product en bedrijf op de markt te brengen. Ten eerste, wat is ketose precies? Simpel gezegd, ketose is een aandoening waar je lichaam in kan komen, waardoor je snel vet kunt verbranden en je metabolisme verhoogt. Kun je echter echt geld verdienen met het verkopen van het bedrijf of hun product van Pruvit?

Het ding: De meeste bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pruvit hebben een grote verscheidenheid aan producten en veel daarvan. Pruvit heeft echter alleen: een Product. Ze hebben hun hele bedrijf op dit product gebaseerd en hebben wetenschappelijk gewerkt om dit product zo goed mogelijk te laten werken.

 1. KETO//OS (ketonenbesturingssysteem) – Dit product is de zool van de productlijn van Pruvit. Het is in wezen een drankmix met keton-energietechnologie die is ontworpen om het lichaam te voorzien van macronutriënten die je lichaam de mogelijkheid geven voor cellulaire regeneratie en stabiliteit, samen met het verbeteren van het lichaam van energie en focus en, belangrijker nog, het verbranden van vet en het verhogen van je metabolisme. Je kunt 15 porties van deze drankmix krijgen voor $ 85,00, zijnde het minimumbedrag en de minimumprijs, en 75 porties voor $ 350,00. Je hoeft alleen maar een pakje van dit product op te lossen in koud water en het waanzinnig goed door elkaar te schudden!

Dit product zou een groot aantal dingen moeten doen, hier zijn er een paar:

 • Zorg voor snel vetverlies

 • Laat je lichaam passief aan kracht winnen

 • Gun je lichaam een ​​betere spijsvertering

 • Verhoog je focus en energie

 • Zodat u beter kunt slapen

 • Geef je lichaam een ​​heldere, gezondere huid

 • Brengt je in het algemeen in een beter humeur

 • Verhoog de hersenactiviteit

De kans: Om te begrijpen of mensen daadwerkelijk geld kunnen verdienen met het op de markt brengen van het bedrijf of de producten van Pruvit, moeten we hun compensatieplan bekijken. Een compensatieplan is gewoon hoe bedrijven hun leden betalen; elk bedrijf in de hele wereld heeft er een! Sommigen betalen minimumloon, anderen betalen salaris, en bedrijven vergelijkbaar met Pruvit doen het heel anders.

Er zijn ongeveer 5 verschillende soorten uitbetalingen die Pruvit biedt naast 14 sub-uitbetalingen in elke major type, zoals kick-offbeloningen (eerste 30 dagen), leiderschapsbeloningen, GamePlay-beloningen, partnerbeloningen en resterende beloningen, zullen we slechts enkele van de subuitbetalingen onderzoeken. Ik ga proberen dit eenvoudig te houden en toch de informatie te verstrekken die nodig is om te weten.

 1. Go Pro-bonus (aftrapbeloningen) – Binnen uw eerste 30 dagen nadat u betrokken bent geweest bij Pruvit’s zakelijke of inkomensmogelijkheid, kunt u een uitbetaling ontvangen, afhankelijk van uw persoonlijke teamvolume en uw teamvolume. Hoe hoger die zijn, hoe meer je betaald krijgt.
 2. Go Fast-bonus (GamePlay-beloningen) – Deze uitbetaling is wekelijks, maar de promotor of distributeur kan ook dagelijkse uitbetalingen aanvragen, op voorwaarde dat ze veel succes hebben. De Go Fast Bonus betaalt de inschrijvende of verkopende promotor voor de eerste bestelling door andere promotors van distributeurs die ze hebben Persoonlijk ingeschreven.
 3. Dream Team-bonus (leiderschapsbeloningen) – Leden die rang 8 hebben bereikt, hebben de mogelijkheid om deze jaarlijkse bonus te verdienen van andere promotors/distributeurs die ze persoonlijk hebben ingeschreven en die bijdragen aan het teamvolume. Om het simpel te houden: als een promotor iemand persoonlijk inschrijft en die persoon bijdraagt ​​aan Team Volume door product te kopen, krijgt de promotor die zich inschrijven een jaarlijkse uitbetaling. Houd er rekening mee dat om dit type uitbetaling te bereiken, je rang 8 moet bereiken. Tegen de tijd dat je rang 8 bereikt, heb je veel meer dan slechts één promotor waarbij je je persoonlijk hebt ingeschreven, daarom kan de uitbetaling behoorlijk oplopen. enorm.

Tot slot, ja, jij Kan geld verdienen door het bedrijf Pruvit of hun product op de markt te brengen.

De kosten: Als u betrokken wilt raken bij of aangesloten wilt zijn bij Pruvit’s bedrijf of inkomensmogelijkheid, moet u begrijpen hoeveel geld dat gaat kosten. Begrijp dat dit een manier is om vanuit huis een bedrijf op te zetten. Als u een bouwbedrijf zou oprichten, zou u een bepaald bedrag moeten betalen om te beginnen. Dat gezegd hebbende, wees niet ontmoedigd om niet alleen om die ene reden lid te worden van het bedrijf. Voor het openen van een bedrijf is geld nodig!

VIP-lancering – Om lid te worden van Pruvit en vanuit huis geld te verdienen door hun bedrijf of producten op de markt te brengen, moet u hun VIP-lanceringspakket kopen voor $ 350,00. Als u een VIP-lid van het bedrijf wordt, kunt u kortingen krijgen op hun product. Voor 15 Servings betaalt u slechts $ 76,00 in plaats van de vorige $ 85,00 en voor het 75 Servings-product betaalt u slechts $ 133,00 in plaats van $ 350,00.

Mijn conclusie: Pruvit biedt een product dat is ontworpen om uw lichaam vrij snel in ketose te brengen om uw stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Het product is uniek maar nogal prijzig. Ze bieden een bedrijf / inkomensmogelijkheid voor diegenen die hun producten of bedrijf op de markt willen brengen. Deze mogelijkheid heeft verschillende soorten uitbetalingen en ja, u kunt zeker geld verdienen door succesvol te zijn door leden naar het bedrijf te verwijzen of door hun producten op de markt te brengen en verkopen te genereren. De kosten zijn vrij goedkoop, wat logisch is. De meeste bedrijven met opstartkosten zijn goedkoop of duur, afhankelijk van hoe lucratief hun compensatieplan is. Het compensatieplan dat Pruvit biedt, is leuk, maar zal veel werk vergen om enorme uitbetalingen te ontvangen.

*Dustin Hale is NIET aangesloten bij Pruvit of hun bedrijf/inkomensmogelijkheid

Bron: Dustin Hale

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie