PSD naar HTML – Redenen voor HTML-codering en manieren om uw providers te selecteren

PSD naar HTML – Redenen voor HTML-codering en manieren om uw providers te selecteren

Er is een verandering in de eis van het ontwerpen van websites; als gevolg daarvan is er een verschuiving van PSD naar HTML. Eerdere webontwerpers maakten afbeeldingen met PDS die later werden geconverteerd naar HTML-code om te worden gebruikt voor webpaginasjabloon of blogthema. Vandaar dat XHTML-codering een noodzaak werd voor het ontwerpen van websites. Om indrukwekkende en expressieve sjablonen te maken voor op WordPress, Drupal, Joomla en Magento enz. gebaseerde websites, is er behoefte aan PSD-slicing, CSS-opmaak en HTML.

Redenen om PSD naar HTML te converteren

1. Het huidige bedrijfsscenario is daardoor ook veranderd. Bij het maken van websites op basis van WordPress, Drupal, Joomla en Magento is het nodig om PSD om te zetten naar HTML code. Online zakendoen is drastisch toegenomen, dus om tijd te besparen kwam direct gebruik van HTML-code in beeld.

2. Gemakkelijke toegang, SEO, compatibiliteit met meerdere browsers en naleving van webstandaarden werden een belangrijke reden voor de verandering van PSD naar XHTML.

Redenen van eis van PSD aan HTML-serviceproviders

Het converteren van PSD naar XHTML is tijdrovend werk en vereist bepaalde vaardigheden en kennis van de taal, daarom is het een noodzaak geworden om PSD in te huren bij een HTML-serviceprovider.

a) Vereiste in werkomgeving: Om mentale stress te voorkomen als gevolg van de overbelasting van het werk en vertraging bij het voltooien van het project in een bepaald tijdsbestek, is er behoefte aan de PSD naar HTML-serviceproviders. Om precies te zijn, dit is om tijd en geld te besparen in de snel veranderende wereld.

b) Cross Browser-compatibiliteit: vandaag is de wereld gekrompen tot een palmtop. Er zijn nog steeds velen die ook desktops, smartphones, laptops enz. gebruiken. Daarom moet de browser compatibel zijn met alle soorten computers. Vandaar dat PSD naar HTML voorziet in en voldoet aan de vereisten van webbrowsers.

c) Handcodering en semantische opmaak: automatische conversie van PSD naar HTML kan niet alle technische problemen oplossen. Semantische codering komt in beeld en helpt bij de zoekmachineoptimalisatie van de website. Een van de redenen waarom er veel vraag is naar PSD naar HTML-serviceproviders die handmatige codering bieden.

d) Naleving van W3C: Alle markeringen die door deze providers worden geleverd, moeten W3C-compatibel zijn. Code moet gemakkelijk leesbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden bewerkt.

e) Vanwege de hoge concurrentieomgeving is er een intense concurrentie tussen alle dienstverleners. Dit dwingt de providers om XHTML-codes te ontwikkelen om de nieuwste website-ontwerpen te ontwikkelen.

Manieren om een ​​HTML-serviceprovider te selecteren

Er zijn veel meer criteria dan de kwaliteit van het werk van de aanbieder, het tijdige leveringsschema en een redelijke prijsstelling van de aanbieder, zoals:

1. Bevestiging van leveringsdatum.

2. Klanttevredenheidsgarantie:

3. Communicatie en ondersteuning van de klant na conversie en ontwikkeling van de website.

Met bovenstaande punten in het achterhoofd wordt het in een competitieve wereld makkelijk en snel om in korte tijd een website te ontwikkelen. De vaardigheden van de aanbieder moeten in gedachten worden gehouden bij het kiezen van de aanbieder.

Bron: Leena Ajwani

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie