PSD naar WordPress

PSD naar WordPress

Wanneer conversie van PSD naar WordPress wordt overwogen, vraagt ​​​​iedereen zich af of professionele hulp hierbij nodig is. Het is vrij duidelijk dat WordPress inderdaad het beste en gemakkelijkste CMS is om te gebruiken, maar gebruikers vinden het moeilijk om het proces helemaal alleen uit te voeren. De reden voor deze moeilijkheid waarmee ze worden geconfronteerd, ondanks het feit dat ze een gemeenschap hebben die rijk is aan tutorials, vrijwilligers en gidsen, wordt verklaard door de aard van de complexiteit waarmee ze worden geconfronteerd, terwijl ze SEO-vriendelijke foutloze codes voor de website maken. Het is heel gemakkelijk om je verbeeldingskracht naar voren te brengen met Photoshop, maar een grote tegenvaller is dat .PSD-bestanden niet compatibel zijn in webbrowsers en vanwege hun grote omvang niet als zodanig op de server kunnen worden geüpload. Dit vereist een nauwkeurige conversie van PSD naar WordPress. Enkele andere cruciale factoren die leiden tot deskundige expertise zijn:

• Handcodes: hoewel geautomatiseerde codes het doel kunnen dienen, is het uiteindelijke resultaat van PSD naar WordPress mogelijk geen replica van het oorspronkelijke ontwerp. Daarbij is de noodzaak van handmatige codering van levensbelang. En om dit te bereiken, zijn diepgaande technische vaardigheden en ervaring een must.

• Semantische codes: naast handcodering moet de inhoud van de site overeenkomen met de HTML-tags. Om ervoor te zorgen dat de site leesbaar is, zijn semantische codes vereist.

• SEO-vriendelijke codes: de codes moeten zoekmachinevriendelijk zijn, zodat de webcrawlers de site moeiteloos kunnen scannen. Dit moet ook worden gegarandeerd voor een effectieve zichtbaarheid van de website.

• Compatibiliteit tussen browsers: er moeten een aantal tests worden uitgevoerd om eventuele compatibiliteitsproblemen waarmee de website wordt geconfronteerd in elke momenteel beschikbare webbrowser, op te sporen en te verhelpen. Om de ervaring van het browsen op de website voor iedereen een plezier te maken, moeten er websites zijn die compatibel zijn met de meeste browsers.

Deze punten rechtvaardigen terecht de noodzaak van deskundige hulp van professionals, om een ​​bestand van PSD naar WordPress te converteren. Er zijn een aantal serviceproviders op internet waaruit u kunt kiezen. Maak gebruik van hun bekwame specialisten voor het ontwerpen van een aangepaste PSD naar WordPress-sjabloon. Maar zorg er eerst voor dat ze de volgende basisfuncties in hun conversiepakket bieden om meer voordeel uit de deal te halen:

• Transparant werken met snelle responstijd

• 24*7 ondersteuning en onderhoud

• Meer nadruk op klanttevredenheid

• W3C geldige SEO-vriendelijke handmatige codes

• Cross-browser compatibiliteitstests

• Betaalbare en bespreekbare prijsopgave

• Ruimte voor verdere verbetering in de toekomst

Bron: Dudul Mahapatra

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie