Pyjamageld – Verdien een passief restinkomen en leef de levensstijl die u echt wilt!

Pyjamageld – Verdien een passief restinkomen en leef de levensstijl die u echt wilt!

Heigh-ho, Heigh-ho, we gaan aan het werk.

We graven graven graven graven graven graven van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

We graven graven graven graven graven graven alles in zicht.

We graven diamanten op bij de partituur.

Duizend robijnen, soms meer.

Maar we weten niet waarvoor we ze graven.

We graven graven graven graven.

Excuseer de jingle, maar als je van een bepaalde demografische leeftijd bent, herken je deze teksten misschien uit de klassieke Disney-film, Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Nu, ik weet zeker dat de meeste mensen niet naar hun werk springen om te zingen (en zeker niet een nummer als dit), maar de boodschap in dit nummer is zeer herkenbaar voor de meeste mensen van vandaag. De meeste mensen hebben een routine van opstaan ​​en haasten zich naar een baan waar ze voor het grootste deel geen belang bij hebben. Je hebt waarschijnlijk de uitdrukking gehoord: “Nog een dag. Nog een…”. Zei je dollar? Hoe komt het dat zoveel mensen weten hoe deze zin eindigt? Ik geloof dat de reden is dat het grootste deel van de samenleving is geconditioneerd met de denkwijze van het industriële tijdperk die van generatie op generatie is doorgegeven.

Veel mensen gaan tegenwoordig met tegenzin bijna op de automatische piloot in een negatieve toestand aan het werk. Het staat buiten kijf dat we allemaal aan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden moeten voldoen, maar veel te veel mensen hebben genoegen genomen met een baan om alleen maar een loonstrookje te innen. In feite deed het tijdschrift Forbes een onderzoek waarin stond: “Ongelukkige werknemers overtreffen de gelukkige met twee op één wereldwijd.”^

De dagen van 40+ jaar werken voor één bedrijf en het verdienen van uw recht op een stevig pensioen zijn voorbij. Meer bedrijven zijn tegenwoordig aan het inkrimpen, uitbesteden en digitaliseren. Een persoon die tegenwoordig met pensioen gaat, merkt dat hij wordt vervangen door iemand (of iets) anders voordat hij bij het “gouden horloge” komt.

Stelt u zich eens voor dat u bij uw huidige inkomensniveau doorbetaald kunt blijven krijgen, wat dat bedrag ook mag zijn, op een residuele basis. Week na week, maand na maand, jaar na jaar zou uw loon op tijd op uw rekening verschijnen, zonder dat u ooit meer op uw werk hoefde te verschijnen. Pyjamageld is een beloning die voor je blijft verschijnen, of je nu uit bed komt of niet. Als je denkt dat dit vergezocht is, denk dan nog eens goed na. Muzikanten, auteurs en zelfs sommige acteurs krijgen een restbetaling. Ik denk dat we het er bijvoorbeeld over eens kunnen zijn dat Michael Jackson al ongeveer tien jaar geen nieuw record heeft uitgebracht, maar volgens Forbes heeft de King of Pop sinds zijn dood $ 2,1 miljard USD verdiend (gecorrigeerd voor inflatie).*

Nu, als je geen aspirant-muzikant, auteur of acteur bent, wees dan niet ontmoedigd, want je kunt Pyjama Money creëren in andere industrieën. Ik maakte voor het eerst kennis met het concept van restinkomen op 19-jarige leeftijd toen ik als gediplomeerd verzekeringsadviseur in de financiële dienstverlening kwam. Er werd mij verteld dat als ik een solide ondernemingsblok zou opbouwen, ik jarenlang voor dat bedrijf zou kunnen worden betaald, zelfs als ik op een dag zou besluiten om bij het bedrijf weg te lopen. Welnu, die dag kwam bijna twee jaar geleden op het moment van dit schrijven en ik heb consequent mijn loon ontvangen zoals het bedrijf beloofde. Ik ben nu bezig met een nieuw project om ook een secundaire restinkomstenstroom op te bouwen. Dat is uiteindelijk het doel, meerdere passieve reststromen van inkomsten op te bouwen.

Wanneer u een passief restinkomen opbouwt, kunt u beginnen met leven op uw voorwaarden. De status-quo is om je tijd in te ruilen voor dollars, maar neem even de tijd om erover na te denken; als u niet hoefde te komen opdagen om uw inkomen te verdienen, wat zou u dan met uw tijd gaan doen? Ik weet zeker dat je dromen had waar je de afgelopen jaren niet de tijd voor had om ze na te jagen. Wat zijn die dromen? Als u weer contact met hen opneemt en een levensvatbaar voertuig vindt waarmee u een passief restinkomen kunt creëren, of Pyjama Money, dan kunt u de levensstijl leiden die u echt wilt. Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt werken en je tijd niet gebonden bent aan een loonstrookje. Je kunt reizen, meer tijd doorbrengen met dierbaren of meer dingen doen die je echt leuk vindt, zoals liefdadigheidswerk of vrijwilligerswerk.

Ik zal u achterlaten met dit korte verhaal over een oude vriend van mij die destijds een zieke moeder had. Tegen de tijd dat de gezondheid van zijn moeder achteruit begon te gaan, had hij zijn bedrijf al minstens een paar jaar opgebouwd. Dankzij het systeem dat hij had gecreëerd, kon hij gelukkig dag en nacht, week na week aan het bed van zijn moeder zijn terwijl ze aan het herstellen was. Als hij een traditionele baan had gehad en zijn werkgever vrijgevig genoeg was, zou hij heen en weer zijn gerend, van en naar zijn werk om bij haar in het ziekenhuis te zijn.

Het feit is dat, zelfs als je absoluut van je baan, je baas en al je collega’s op het werk houdt, een overblijvend inkomen je opties geeft om je in een positie te brengen om los te komen van een loonstrookje. Voor mij is er geen betere manier om te verdienen dan die van een passief restinkomen, omdat pyjamageld, samen met al zijn voordelen, in wezen iets biedt waarvan ik denk dat iedereen het op prijs stelt, en dat is vrijheid.

Als je nog niet bent begonnen, is het tijd om te beginnen met het creëren van de levensstijl die je wilt! Als je een kijkje wilt nemen in het systeem dat mijn team en ik gebruiken om pyjamageld te creëren, klik dan hier.

Bron: Ryan D. Forrester

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie