Raak je gehecht aan je slimme horloge?

Raak je gehecht aan je slimme horloge?

Een Smart Watch is een integraal onderdeel van draagbare technologie die steeds populairder wordt bij consumenten die proberen hun strategie van persoonlijke activiteiten uit te breiden. Horloges bestaan ​​in het algemeen al eeuwenlang, niet alleen om de tijd aan te geven, maar ook als onderdeel van een modeperspectief dat door de jaren heen op verschillende manieren is veranderd, waardoor horloges uniek zijn voor innovatie. Het lijdt geen twijfel dat het erg belangrijk is om de tijd te kennen, om te laten zien hoe nauw mensen en horloges samenwerken om zich als gemeenschap effectief te ontwikkelen. Om horloges te beschrijven, zou het een heel ander idee zijn van een slim horloge in vergelijking met eerdere ontwerpen. Waar een gewoon horloge vooral de tijd aangeeft en er fantastisch uitziet, is een smartwatch een op technologie gerichte samenstelling van tools. Sommige tools omvatten een stappenteller voor calorieën, hartslagmonitoring, slaapmonitoring, er is een camerafunctie en ze zijn allemaal toegankelijk via blue tooth-mogelijkheid en spraakopdracht.

Sinds de introductie van de nieuwe horloges is het een extra apparaat om als multifunctionele activity tracker in je levensstijl op te nemen. Elektronica en computers hebben op verschillende manieren een dominante invloed op mensen, dit is waar ze binnenkomen met een mobiel besturingssysteem en een visueel display dat eenvoudig aan uw arm kan worden vastgemaakt. Ze draaien mobiele applicaties zoals een minicomputer en kunnen digitale informatie van een smartphone doorgeven. Iemand zou kunnen zeggen dat ze zich naakt voelen zonder hun telefoon, daarom kan een slim horloge dat is bevestigd tijdens het dragen een belangrijk hulpmiddel zijn dat misschien belangrijker is dan kleding. Het scherm is ongeveer 1,5 inch, het neemt niet veel ruimte in beslag, er is een hoge resolutie in pixel, waardoor het gemakkelijk is om de tekst en heldere afbeeldingen te lezen om aan de eisen te voldoen.

Ze zijn voornamelijk gemaakt door technologiebedrijven, maar meer recentelijk beginnen de traditionele horlogemakers hun eigen ontwerpen van de nieuwe gadget te vervaardigen. Ze kunnen worden onderverdeeld in vier categorieën, sport, gezondheid, beveiliging en waarschuwingen die allemaal hun belangrijkste functionele mogelijkheden hebben. De transformatie van de consument naar de aanpassing van slimme horloges is vrij laag, maar het groeit gestaag naarmate fabrikanten innoveren, zodat ze niet langer alleen een manier zijn om smartphonemeldingen te ontvangen. Er is een microcontrole-eenheid ingebouwd om de functies te coördineren en de sensoren, CPU, blue tooth, vibrator, GPS, gyroscoop en grafische afbeeldingen te bedienen. Sensoren vormen de kern van een slim horloge en de middelen om gegevens in te voeren die de attributen van het apparaat creëren om te combineren om elke functie samen te hebben.

Onderzoekers zijn het erover eens dat het een must is om een ​​item te hebben, hoewel de nieuwe trend zich langzaam ontwikkelt, is het van groot belang dat de eigenaar zich op zijn gemak voelt en op basis van verlangens communiceert. Ze zijn redelijk geprijsd en de concurrentie tussen fabrikanten verlaagt de kosten nog meer en verhoogt de technologische mogelijkheden van horloges. Daarom voldoen de nieuwste op de markt aan de persoonlijke voorkeur, of het nu modieus, sportief of luxueus is. Er dobbert ook een idee rond over technologie van de volgende generatie waarbij een slim horloge een slimme telefoon op zichzelf kan zijn. Stel je daarom de gehechtheid voor die ze met zich meebrengen als persoonlijke waarde, niet in termen van kosten, maar als waarde als betrouwbaarheid en een geheel nieuw futuristisch concept dat werkelijkheid is geworden.

Bron: Dexter Josephs

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie